Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2019. 09:36h.

Santi Vila esdevé l'enemic públic número 1 del procés

"Rata", "llefiscós", "submís", "traïdor", "miserable", "espero que puguis dormir a les nits"

Santi Vila esdevé l'enemic públic número 1 del procés

L'economista Xavier Sala-i-Martí, les periodistes Pilar Rahola i Pilar Carracelas, l'exdiputada de la CUP Mireia Boya i l'exvicepresident del Parlament basc Gorka Knörr, entre altres usuaris independentistes de Twitter han carregat contra l'exconseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, per la seva declaració durant el judici del procés al Tribunal Suprem. "Rata", "llefiscós", "submís", "espero que puguis dormir a les nits", són algunes de les expressions que s'han fet servir a la xarxa social per referir-se a l'exconseller.

Sala-i-Martín li ha enviat un tuit a Vila i li ha dit que "espero que puguis dormir a les nits". "I que quan et miris al mirall no hagis de baixar la teva pròpia mirada", ha subratllat.

Rahola ha fet un tuit coincidint amb la declaració de Santi Vila i ha exposat que "ara mateix, al Suprem, el to llefiscós i submís de la servitud". Pilar Carracelas, per la seva banda, ha dit que "hi ha una cosa en què Santi Vila és coherent. En trobar la mida justa de cinisme i hipocresia".

L'exdiputada de la CUP, Mireia Boya, també s'ha indignat amb la declaració de Vila i ha fet aquest tuit:

L'exvicepresident del Parlament basc Gorka Knörr li ha demanat que si no coneix "què és la dignitat, deixa en pau la gent que va aguantar i està aguantant la presó i exili":

També hi ha usuaris que han tractat l'extitular d'Empresa i Coneixement de "rata", "traïdor", "miserable" i que li han retret "la seva mediocritat i mesquinesa"

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#39 larepublicanoexisteidiota, Barcelona, 23/02/2019 - 09:38

Sala Martí, otro intelectual brutal del movimiento que curiosamente tiene sus dineros a buen recaudo fuera de Cataluña

#38 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 23/02/2019 - 08:36

Repito...

Nada Santi, ya sabes que los catalanes libres, inteligentes y cultos tienen el honor de ser odiados y/o menospreciados por estos majaderos de la secta amarilla.

Como Plá, Dalí, Tarradellas, Raimon, Serrat, Boadella, Rosa María Sardá y aquellos "grandes" de la sociedad que "NO" han sido "agraciados" con la Creu de Sant Jordi...

#37 Alejandro, Barcelona , 23/02/2019 - 01:48

Van de listos pero la broma se ha acabado, la pedantería se paga.

#36 Daniel, Barcelona, 22/02/2019 - 17:28

Santi, asi paga el diablo a quien bien le sirve.

#35 joan, manresa, 22/02/2019 - 17:19

tinu.)tenim enemics molt mes poderosos....,un exemple...,amb ple proses del judici,ya sa fet sentencia....,un avís sobre els magistrats de forma sutil..,estil ..."sin que se note el efecto..."per part de la Jefatura del Estado...,--La Corona__,amb una frase de paraula de Borbó....,Santi Vila ,no es el nostre enemic .....,ojalá tots fosin com ell,

#35.1 Al Joan , Barcelona , 22/02/2019 - 18:46

Joan, tu has visto muchas películas y tienes alucinaciones. Jijiji