Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2017. 21:35h.

Santi Vila està disposat a "anar a la presó"

El conseller assumiria acabar pres "perquè ens hi juguem la dignitat personal i col·lectiva"

Santi Vila està disposat a "anar a la presó"

El conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, ha assegurat que "en els propers dies ens poden detenir o posar-nos a la presó, i estic disposat a assumir-ho perquè ens hi juguem la dignitat personal i col·lectiva". El conseller també ha donat transcendència al moment polític que viu Catalunya, "vivim una de les pàgines més importants de la història del país i un moment extraordinari" mentre ha considerat que és "impropi d'una democràcia i d'un estat de dret" les actuacions que ha fet l'Estat espanyol per tal d'evitar el referèndum de l'1-O. 

Vila ha criticat el que considera una actuació "predemocràtica" del govern espanyol i ha lamentat que "les institucions espanyoles estan segrestades avui per famílies hereves del franquisme, però que van de democràtiques".

El conseller ha fet aquestes declaracions durant l'acte de campanya celebrat a Figueres, en el que ha assegurat que l'ordre de la Fiscalia en la qual el Ministeri assumeix el control dels Mossos és un exemple d'un tipus de mesura que es pren en països on no hi ha democràcia i que "significa l'aplicació encoberta de l'article 155 de la Constitució".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#53 Kropotkin, Vic, 06/10/2017 - 09:35

De todas formas, tengo la impresion de que muchos de los golpistas no son plenamente conscientes de lo que es pasarse un lustro o una decada en la carcel. Creo que se arrepentiran mucho de haberlo deseado... Jua, jua, jua,...

#52 Kropotkin, Vic, 06/10/2017 - 09:31

Santi, tus deseos son ordenes para la Audiencia Nacional... Otro listo... Jua, jua, jua,...

#51 Jan petit, manresa, 25/09/2017 - 15:26

Em fallarà la lógica però si ell està d'acord podriem donar-li suport. El lema : "Santi Vila a la presó, que està disposat". Si el jutge també ho està, on està el problema?

#50 Figuerenc, Figueres, 25/09/2017 - 06:53

Per deixar caure el sabo a Terra ???

#49 Cat Show 3%, Barcelona, 25/09/2017 - 02:46

Ya lo esperan en Soto del Relax.
Li han dit que es una festa total.