Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2017. 09:42h.

Santi Vila exigeix “disciplina” a Homs

“Aquest tipus d'opinions no ajuden”

Santi Vila exigeix “disciplina” a Homs

El nou conseller d’Empresa i Coneixement en substitució de Jordi Baiget, Santi Vila, en declaracions a El món a RAC1, s’ha referit a les piulades de Francesc Homs i Joana Ortega: “Aquest tipus d'opinions no ajuden. Ara ha de prevaldre la disciplina i les ganes d'ajudar el president”, ha dit.

Vila ha justificat el cessament perquè “el president et dona i et treu la confiança quan ho considera oportú”. “En aquests moments convé molt que el president Puigdemont estigui envoltat de persones que només li vulguin el bé. Espero que la crisi de govern no sigui més ample perquè el govern ha de traspuar confiança i seguretat”, ha indicat.

“Tenir dubtes i por és legítim. El que no ho és, és deixar-te guanyar per la por”, ha considerat. Finalment, ha reconegut que “no tinc ni idea de qui serà el conseller de cultura però m'agradaria que sortís del meu propi equip a la conselleria”.
 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 pep freixes, Badalona, 04/07/2017 - 23:36

Cuidadito con las mariquitas malas: son implacables.

#5 Martín Martínez Mart, Barcelona, 04/07/2017 - 19:45

Jo pensava que el Sr Santi Vila, volia modificar aspectes del procés.
Jo no veig que tingui futur.

#4 M, Sabadell, 04/07/2017 - 12:43

Pero no hay nadie mas en el govern?, con algo de valentía y que llame a las cosas por su nombre, y actúe en consecuencia, en definitiva tenga algo de criterio y personalidad y no se deje arrastrar por el pánico y el seguidismo sin reservas.

#3 0105, bcn, 04/07/2017 - 11:37

Vila mejor calladito no intentes engañar que como bien dijiste tu de independentista no tienes nada, a ver si eres el proximo. Gracias a la CUP Y ERC vais cayendo todos, inhabilitados o imputados pero ellos más limpios que nadie, jajjaja que tomadura de pelo y tu ni te crees este rollo de la independencia, desde luego que no lo vais a conseguir,!

#2 botifler1914, SI SI EMPERATRIZ, 04/07/2017 - 10:08

PRIETAS LAS FILAS!!!

ESTO YA NO VA DE DEMOCRACIA, VA DE PRESIDENCIALISSMO (OSEA DICTADURA)