Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2019. 12:06h.

Santi Vila intenta rehabilitar-se

L'exconseller no s’atreveix a criticar ni a Torra ni a Puigdemont

Santi Vila intenta rehabilitar-se

L’exconseller Santi Vila ha passat pel Preguntes Freqüents de TV3, on ha evitat criticar Carles Puigdemont i Quim Torra. Vila, declarat per l’independentisme ‘botifler’ oficial després dels fets d’Octubre de 2017, ha intentat rehabilitar la seva figura amb els sobiranistes.

D’entrada, ha remarcat que “en contra del que es pensen alguns, la relació amb el president Puigdemont és excel·lent. Som molt amics”. "Me n'alegraria molt si el president Puigdemont aconsegueix l'acta d'eurodiputat i la seva immunitat”, ha assegurat.En aquest sentit, ha assenyalat que “jo que discrepo del projecte del president Puigdemont, empatitzo molt amb la seva situació excepcional”. “Han anat passant mesos i les coses s'han anat matisant. El que hem de fer és deixar-nos de matisos”, ha considerat.

Vila ha fet autocrítica i ha admès que “faria les coses diferents. Segurament jo hauria d'haver dimitit molt abans”. També ha reivindicat que “el que ha de fer l'independentisme és fer cas al president Puigdemont anar tots a l'una. Fer petites les discrepàncies i fer grans els punts d'entesa”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 OPI-NO, Barcelona, 02/12/2019 - 20:59

“Nadie creíamos posible que viviéramos en estos tiempos un nivel de represión tan fuerte”, señor Vila, usted realmente cree que un estado de Europa hubiera permitido que una comunidad o región desafiará al Estado como lo ha hecho Cataluña.

#11 Coque, El centro de Tabarnia, 02/12/2019 - 08:47

¿Qué pasa Santi? Te acabas de dar cuenta del frio que hace ahí fuera, sin un sueldo oficial de la Generalitat y quieres volver a vivir de lo público.
Esta gente fuera de la política y fuera del dinero público, no son nada

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/12/2019 - 22:34

El problema de Santi Vila ha sido siempre la falta de valor. Vuelve a la cobardía.

#9 Argonauta, Argos, 01/12/2019 - 18:50

El dia que ser indepe cueste dinero en vez de darlo se acabará, el problema

#8 Charly, Barcelona, 01/12/2019 - 17:35

Deixar-nos de matisos, diu, entre matisos.