Política · 7 d'Agost de 2014. 11:31h.

Santi Vila marca perfil

El conseller demana "tolerància zero" amb el cas Pujol

Santi Vila marca perfil

Vila, en una imatge d'arxiu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, espera que s'esclareixi el cas dels diners no declarats de Jordi Pujol i s'actuï en conseqüència, però no creu que s'hagi d'obrir una comissió d'investigació al Parlament, especialment si el cas acaba als tribunals.

Vila, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha dit: “Donar totes les explicacions, evidentment. Tolerància zero, evidentment. Que espero que si s’aclareixen fets reprovables, es castiguin amb tota la contundència, evidentment”.

“Dit això -ha afegit-, no perdem de vista que un expresident del govern de Catalunya no necessàriament es mereix l’escarni del Parlament, on tothom diu el primer que li passa per la barretina en funció del peu amb què s’ha aixecat”.

Santi Vila ha relacionat les acusacions que estan sortint aquests dies contra la família Pujol amb el procés sobiranista: “Hi ha molts sectors i molts espais polítics que segurament estaran molt contents si es pot acreditar alguna d’aquestes acusacions, perquè és evident que des del punt de vista del procés que vivim, el president Pujol és un dels pares intel·lectuals del catalanisme polític que avui ha arribat a les tesis independentistes”.

Finalment, el conseller ha vinculat els casos de corrupció dins de Convergència a la generació anterior a la seva i s'ha mostrat partidari de refundar el partit per configurar un espai polític de centre que begui al mateix temps de l'esquerra i de la dreta.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Antonio , Balaguer , 09/08/2014 - 13:20

Il.lustrissim senyor Conseller, controli a tots els seus departaments,perqué no nomès el Pujol es corrupte, sino Delegats de Carreteres, Inginiers, etc, que están a disposició de les grans empreses a canvi de favors i diners.

#10 Casper, Bcn, 07/08/2014 - 22:46

Mejor que marque perfil que no que marque trasero, creo.

#9 Papaluna, Barcelona, 07/08/2014 - 16:59

Vist exactament el que ha dit a TV3, no crec que vulgui un gran escarment, perquè a la vegada que parlava de tolerància zero, ha afegit que l'oposició (tots en realitat) ha de ser respectuosa amb tot un president de la Generalitat i no escarnir-lo. Mentre, Pujol tan panxo en llibertat. I la pasta?.

#8 Jupel, Barcelona, 07/08/2014 - 16:17

Aquest ha vist la oportunitat de xupar titular i fer-se un lloc a la linia de sortida del futur lideratge. Malalt d'ambició, quin fàstic.

#7 ANTONI, LA POBLA DE SEGUR, 07/08/2014 - 15:49

D'acord senyor Vila. Tolerància cero amb en Pujol, però també amb l'anterior Rei d'Espanya a qui mai ningú li investigara l'origen de la seva fortuna, doncs, per a vergonya dels nacionalistes espanyols, l'han aforat. Tolerència cero també amb la familia Botin i molt altres. Perquè no ho diu això?

#7.1 ander, lleida, 07/08/2014 - 17:33

Entonces lo de "al popla al popla", será por La Pobla de Segur