Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2019. 11:28h.

Santi Vila se'n penedeix del procés

"El que ha passat a Catalunya és impropi d'una societat moderna i avançada com la societat catalana"

Santi Vila se'n penedeix del procés

L'exconseller Santi Vila ha renegat del procés sobiranista durant la seva declaració en el judici al Tribunal Suprem. Vila, que ha contestat les preguntes de la fiscalia i l'advocacia de l'Estat, ha dit que "el que ha passat a Catalunya és impropi d'una societat moderna i avançada com la societat catalana". Entre altres afirmacions, Vila ha donat aquestes respostes durant l'interrogatori:

"Ara, a pilota passada, potser revisaríem les decisions preses en aquell moment"

"Jo no vaig reconèixer el referèndum com a tal. Va ser una gran manifestació"

"Jo sóc un 'animal' molt poc gregari, molt poc amant de les manifestacions"

"Jo dimiteixo frustrat perquè, a partir de l'1-O, hi havia discrepàncies sobre el que havia passat"

"Uns pensaven que era un crit a favor de la independència i d'altres, com jo, que era una gran manifestació i que calia governar per a tots"

"Estava convençut que no es prendria cap decisió unilateral i que convocaríem eleccions"

"Ni un alumne de primer de dret hauria assumit la llei de transitorietat"

"El que ha passat a Catalunya és impropi d'una societat moderna i avançada com la societat catalana"

"Vist amb perspectiva, potser s'hauria d'haver gestionat aquest conflicte d'una altra manera i haver evitat estar ara en aquest tribunal"

"La nostra responsabilitat institucional era governar per als que van votar sí a la independència i per als ciutadans que es van quedar a casa"

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#24 Ignasi, Barcelona, 21/02/2019 - 19:18

Escric aquest comentari sabent que em fico en un niu d'escurçons -sé perfectament de quina vena beu e-notícies- i no em puc estar de dir-vos-ho: no sabeu ni transcriure les respostes del Vila - i si ho sabeu és que ho feu amb mala fe…-. El que ha dit és: " lo que ha pasado en Cataluña es impropio de una ESPAÑA moderna y avançada..."

#24.1 Saprissa , Sants , 21/02/2019 - 22:01

Buh! Susto.

#24.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/02/2019 - 00:17

Gracias por insultarnos a todos, majete supremacista. Lamento que no lleguemos a tu altísimo nivel intelectual y moral. Es lo que tenemos las bestias con forma humana. Ahora puedes volver al nazional.cat a practicar el onanismo intelectual con tus amiguetes indepes

#24.3 Neferu, Barcelona, 23/02/2019 - 12:51

Sapientísimo Ignasi: En algo se tiene que notar tu ADN superior. Las pobres bestias con un bache en la cadena helicoidal del ADN hacemos un inmenso esfuerzo para aproximarnos siquiera a vuestra altura y, oye, eso tiene mucho más mérito.

#22 Albert, BCN, 21/02/2019 - 18:23

Si hubiesen gobernado para todo el pais en vez de para sus fanaticos otro gallo cantaria... no me dan pena, han sido malos gobernantes y con una moral muy retorcida del fin justifica los medios, les da igual el bienestar de los ciudadanos, prueba de ello es la no aceptacion de los presupuestos, ignoran la fuga de empresas, etc....

#21 unpocodesentidocomun, Vic, 21/02/2019 - 17:35

Al menos este personaje piensa un poco por si mismo .

#20 Galba, Bcn, 21/02/2019 - 16:04

Tranquils, aquesta nit la tal Rahola ho explicarà tot. I també demà a LV, a no ser que tingui d'explicar que una íntima amiga de Cadaqués ho está passant fatal perquè li ha sortit un gra al cul. Lo primer es lo primer.

#19 Sido , Bcn, 21/02/2019 - 15:50

La descripción de Puigdemont asustado mirando el facebook y. Sometido a las presiones de los mas radicales es patética.