Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2014. 15:46h.

Santi Vila sí que dialoga

El conseller confirma que “el Ministeri retira el projecte de llei” que preveia fulminar el Servei Meteorològic de Catalunya

Santi Vila sí que dialoga

Vila, amb Pastor, en una imatge d'arxiu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat aquest dijous que el Ministeri “retira el projecte de llei” que preveia fulminar el Servei Meteorològic de Catalunya. El conseller ha explicat que així ho ha acordat amb el Secretari d'Estat.

"Vam acordar amb el Secretari d'Estat que és un avantprojecte que es retira. Només és una especulació de la AEMET. Han anat molt més lluny del que podien anar”, ha declarat en una entrevista a RAC-1.

Vila ha reiterat que ara “el Ministeri confirma que no tenen cap interès de violentar el nostre marc competencial”. "Sempre hi ha una part interessada en complicar la vida més del que ja ho està. Els han fet una mala jugada política a la gent del ministeri”, ha afegit.

Segons el conseller, “algú de l'AEMET va voler anar molt ràpid i molt lluny amb aquest avantprojecte”. "Hem tancat en sec un propòsit que tenia una mala intenció recentralitzadora, i que s'emportava per endavant una estructura d'estat a la que no podem renunciar”, ha comentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ramon, barcelona -c, 17/02/2014 - 14:36

I quan el govern espanyol ho tornarà a probar en un ,dos o tres anys ? en aquest o en qualsevol altra ambit , S'ha de ser beneit per encara no haber entés que els acords amb Espanya son impossibles ells " sin prisa pero sin pausa " ens intentan ofegar i fer-nos invisibles al mon. Es de pàrvuls !!

#3 spanish, Madrid, 14/02/2014 - 18:29

sis milions ens costa perque Genoves i familia continuin amb la mamella quan tindrien gratis el servei meteorologic de l´estat quin collons

#1 Víctor Amorós, Sant Sadurní de l'Heura, 13/02/2014 - 16:56

O sigui que el Servei Meteorológic Català no existeix perque sigui útil als ciutadans, empreses i institucions de Catalunya (i-per qué no- d'altres llocs del món) sino perque es una "estructura d'estat". ABERRANT!!! Un cau de funcionaris.
S'ha de competir amb la qualitat no amb la ideología.

#1.1 joan, Sitges, 14/02/2014 - 23:12

Quan tu vulguis pots passar-te pel "cau de funcionaris" per veure la feina que fem. Així la propera vegada que opinis ho podràs fer amb una mica més de coneixement.

Salutacions