Política · 4 de Juliol de 2017. 17:42h.

Santi Vila té temps d’enllestir la tesi doctoral

El nou conseller d’Empresa presenta el proper dilluns la seva recerca sobre el capellà Fèlix Sardà i Salvany

Santi Vila té temps d’enllestir la tesi doctoral

Santi Vila

El nou conseller d’Empresa i Coneixement i fins ara titular de Cultura, Santi Vila, presentarà el proper dilluns la seva tesi doctoral a la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya. Vila defensarà una investigació sobre la figura del capellà i propagandista catòlic, Fèlix Sardà i Salvany.

Vila no és el primer conseller que exercint el càrrec finalitza i presenta una tesi doctoral. L’any 1995, el llavors titular de Política Territorial i Obres Públiques, Jaume Roma, va defensar la seva investigació sobre el sistema sanitari català a la Universitat Autònoma de Barcelona. El tribunal va criticar llavors el que va qualificar com “una exposició en forma de programa polític de gestió”.

La tesi que presentarà el conseller Santi Vila porta el títol de “Félix Sardà i Salvany, ‘Influencer’ integrista, en temps del sexenni i la restauració". La investigació ha estat dirigida pel Xavier Baró. Si l’aprova, el nou titular d’Empresa i Coneixement es convertirà en doctor en Humanitats.

5 Comentaris

Publicitat
#6 lepero, barcel.ona, 05/07/2017 - 11:43

¿La tesis llevará ilustracioness de sus socios de la CUP?

#5 Manuel, Tarazona, 04/07/2017 - 22:55

De terminar la tesis doctoral e, incluso, de hacer otra carrera. Visto su actuar político, no ha de ser por falta de tiempo...

Si quien no tiene qué hacer, en algo ha de entretenerse.

#4 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 04/07/2017 - 21:58

Aquesta gent del sindicat del crim sempre ha sigut molt apanyats. Tenen temps per tot

Mentre de 8 a 3 feien pais, per les tardes es dedicaven a regirar tota butxaca que se´ls hi poses a ma. I aixi durant mes de 30 anys fins que van apareixer uns senyors amb bigoti vestits de verd que van començar a preguntar massa i va pasar el que havia de pasar

#3 Galba, Bcn, 04/07/2017 - 20:56

Una mica maduret per la tesis doctoral, crec jo.

#2 JJ, BCN, 04/07/2017 - 20:25

Es un superhome, un superheroi que ens conduira a Itaca