Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2019. 09:55h.

Santiago Espot crida a "ser venjatius"

Espanya "pretén la nostra aniquilació política i cultural"

Santiago Espot crida a "ser venjatius"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha penjat un vídeo a twitter on fa seves les paraules de Joan Estelrich, dirigent de la Lliga Regionalista durant la primera meitat segle XX, i demana ser venjatius contra els espanyols i actuar sense contemplacions ni compassió.

"Probablement no és agradable ara haver de recuperar aquestes paraules, però sense estar en ple franquisme sí que estem vivint una situació que es caracteritza per uns poders de l'Estat alineats perfectament i aliats amb una gran majoria de la població espanyola per tal de fer desaparèixer qualsevol vestigi de catalanitat que pugui amenaçar la unitat d'Espanya", ha opinat.

"Aquestes receptes de Joan Estelrich avui en dia adquireixen plena vigència. Sí, hem de ser venjatius amb aquell que pretén la nostra aniquil·lació política i cultural. Sí, no hem de tenir compassió amb aquell que no tindria miraments per endegar un procés judicial que acabés amb nosaltres entre reixes", ha afegit.

"Per tant, d'aquestes paraules de Joan Estelrich es deriva que cal fer una política dura, sense contemplacions i, sobretot, deixant de banda els sentimentalismes", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#51 Risitas, Risitas, 30/11/2019 - 00:27

jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajaja

#50 rosa, Barcelona, 29/11/2019 - 09:27

Mireu un altre que pot fer companyia al torra. S'inmolarant a lla plaça Sant Jaume tots dos d'aqui no massa.

#48 Catanyol, Girona, 28/11/2019 - 20:12

Este tio no se aguanta ni a si mismo.
Con el nombre de Santiago, patrón de España, debe de vivir en una continua frustración existencial.
No em dones llàstima !!

#47 Tom, Barcelona, 28/11/2019 - 19:43

Algún día habrá que encerrar a ese cenutrio

#46 Laughter, L'H - España, 28/11/2019 - 19:09

Me encanta ver la frustración y la amargura que destila toda esta colla de zumbados. Cuanta más locura airean, mayor satisfacción por mi parte.