Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2020. 08:56h.

Santiago Espot desmenteix Josep Costa

"Vam estar parlant dues hores i mitja i en cap moment no vàreu mostrar cap rebuig"

Santiago Espot desmenteix Josep Costa

El líder de Força Catalunya, Santiago Espot, -que va ser una de les organitzacions que va participar en la reunió virtual convocada per Donec Perficiam, ha desmentit el vicepresident del Parlament i diputat de Junts per Catalunya. Espot, en una piulada, ha interpel·lat Costa afirmant que "en cap moment no vàreu mostrar cap rebuig" i que "en tot moment vau deixar porta oberta perquè els presents s'integressin en una marca electoral amb possibilitats, com seria JxCat".

"Benvolgut Josep Costa, vam estar parlant 2 hores i mitja i en cap moment no vàreu mostrar cap rebuig ni cap sensació d'incomoditat. És més, en tot moment vau deixar porta oberta perquè els presents s'integressin en una marca electoral amb possibilitats de tenir majoria com seria JxCat" ha escrit en resposta a la piulada de Costa.

48921-piulada.jpg

El vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha admès haver participat en la reunió telemàtica amb diversos grups independentistes, però ha negat haver-ho fet en nom de Junts per Catalunya o exercint qualsevol altra representació. Costa va demanar disculpes aquest divendres a través de twitter apuntant que "qualsevol que em conegui sap que no aniria mai a cap reunió amb ultres" i va assegurar que "si ahir hagués sabut que hi serien, no m'hauria connectat" després que transcendís que va participar en la reunió juntament amb formacions polítiques identitàries.

En la trobada virtual hi havia membres de l'Assemblea de Represaliats i Activistes, el Bloc Sobiranista Català, Demòcrates de Catalunya, Directe68, Força Catalunya, Front Nacional de Catalunya i Solidaritat Catalana per la Independència.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#7 Marcial, Santa Coloma, 06/12/2020 - 16:48

Nada sorprende. En el fondo son como dos gotas de agua

#5 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 06/12/2020 - 10:15

Quan no compleixes amb lo promès, una part de la grey acaba en depressió i altres, com és lògic i normal, acaben ajuntant-se en aquest pastitx ple d'essencialistes, supremacistes, filofeixistes i energúmens varis en busca de la glòria. Penseu que aquests no se andan con chiquitas, són més de prosa que de verso...

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/12/2020 - 10:01

No entec a que ve ara tan enrenou per una simple xerradeta privada per Zoom d´uns mindundis. Qui te merit de debo es qui mou el cul cada any i fa publica ostentacio del seves irrefrenables pulsions filofeixistes sense dissimuls.

https://www.youtube.com/watch?v=A97ANqcwoLI

#3 Joan Carles, Barcelona, 06/12/2020 - 09:51

De què us estranyeu?
Sota qualsevol nacionalista hi ha un supremacista.