Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2018. 11:18h.

Santiago Espot: "escoltar Mas fa fàstic"

El president de Catalunya Acció critica que "ens diu a la cara que ens estafaven"

Santiago Espot: "escoltar Mas fa fàstic"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha reaccionat a l'entrevista d'Artur Mas a RAC1, on l'expresident de la Generalitat ha reconegut que la declaració d'independència del 27-O va ser "un engany" i ha justificat que s'exageressin arguments per quedar bé davant els votants i per no ser titllats de traïdors.

"Escoltar Artur Mas ara a @elmonarac1 fa fàstic. Ens diu a la cara que ens estafaven però que és el millor per nosaltres", ha criticat al respecte el dirigent independentista en una piulada a twitter.

D'altra banda, Espot va constatar ahir que "@martarovira va dir que va ser Puigdemont per treure's el mort de sobre. Ara imaginem que jo hagués fet mateix l'octubre de 2016 a l'Audiència Nacional quan vaig anar a declarar. És a dir, quan el jutge instructor F. Andreu em va preguntar pel manifest de la xiulada a l'himne espanyol i Felip VI, jo hagués dit: 'Mire señoria (en espanyol, és clar), yo solo soy el presidente de una de las entidades firmantes del manifiesto. No sé quien lo escribió. Yo solo recibí un e-mail".

"'La lista es la siguiente: @CADCI, Plataforma Dret a Decidir, Soberania i Progrés, Moviment Cultural El Sotrac, @araomai, Fundació Francesc Macià, UPDIC y los otros que tiene aquí en lista de atestado de la Guardia Civil'. Si jo hagués fet això tindríeu tot el dret a dir-me el nom del porc. Per covard, per venut i per traïdor".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#27 Rogeli, Tornabous, 22/02/2018 - 03:21

El delator Espot ya ha ha hecho el trabajo señalando comercios, ahora ya no pinta nada, pasan olimpicamente de el, es un estorbo. Noi estas fora.

#26 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 21/02/2018 - 22:16

Pues a mí me entra la risa al escuchar al Astut, y más aún al escucharle a Ud., que se reconoce como un mero "abajofirmante" (puesto por debajo del de "enano intelectual" pero por encima de "Rodejet"). Le doy la razón en que, si yo viviera en Cataluña, es probable que me diera asco escuchar al Sr Mas cantando la palinodia tras la que ha liado

#25 Marta, Girona, 21/02/2018 - 20:31

A mi em fa fastic voste i tot el proces en general.

#23 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 21/02/2018 - 18:50

T´estas quedant sol amb els teus pitos i les teves delacions Espot.

#22 sr Pepito, Lerida, 21/02/2018 - 18:06

Sr Spot :a mi me da asco la gente tan fanática como usted,gente incapaz de pensar,sólo capaz de odiar.