Publicitat
Política · 30 de Gener de 2017. 12:32h.

Santiago Vidal no volia "quintacolumnistes" a la República Catalana

"Tothom qui vulgui es podrà quedar però el primer requisit és un compromís ferm i seriós amb el nou Estat"

Santiago Vidal no volia "quintacolumnistes" a la República Catalana

Santiago Vidal

El ja exsenador d’ERC, Santiago Vidal, va advertir en una conferència que els funcionaris de la resta de l’Estat destinats a Catalunya es podrien quedar sempre i quan mostressin fidelitat al nou Estat català i no actuessin com a “quintacolumnistes”.

“Inspectors d’hisenda, correus, personal sanitari que depèn d’organismes estatals… tothom qui vulgui es podrà quedar, nosaltres no farem fora ningú. Això sí, el primer requisit que exigirem als funcionaris que es vulguin quedar es un compromís ferm i seriós amb els principis i amb la legalitat del nou Estat”, va afirmar.

Vidal va afegir, en unes paraules que han estat denunciades per Societat Civil Catalana, que “aprofitarem el valor de tothom, perquè ningú sobra en aquest procés. Però això sí, el que no podem tenir és gent que es quedi aquí de quintacolumnistes”.

D’altra banda, va explicar que “ja tenim perfectament dissenyada l’estructura d’Estat del nou sistema judicial de la República”. “Dels 801 jutges espanyols que hi ha treballant a Catalunya sabem perfectament qui comparteix els nostres somnis i ideals”, va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Pepet, Sabadell, 30/01/2017 - 22:18

Fé cega amb l'estat està en contra de la democràcia.
Només es podran quedar els que tinguin aquesta fé ? Que en farem del que creuen en la democràcia?
Han de tenir en compte que ja no queden especialistes en forns crematoris o dutxes gasejades.

#27 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 30/01/2017 - 20:40

Obvia Vidal que la " quinta columna"es mayor que la pilastra estelada.

Se nota que no opositó a juez sino que accedió al la judicatura por el cuarto turno.( no confundir con el cuarto oscuro)

#26 Caja de reclutas, Bcn, 30/01/2017 - 19:41

2 millones de no separatistas podrían formar 200 Divisiones, (a 10.000 efectivos por división ). Lo de Quinta "Columna" es una simplificación surrealista.

Suerte y al toro Santi.

#25 Albert Escarré Puig, barcelona, 30/01/2017 - 19:23

#21

Sr. Santi Vidal, ¡¡gracias por revelar los chanchullos del govern de la futura REPÚBLICA BANANERA CATALANA !!.Terrible: "SABEMOS QUE JUECES COMPARTEN NUESTROS S U E . O S . La ley del AMPA. Los funcionarios que se quieran quedar, compromiso con la legalidad del nuevo ESTADO

#23 zeppelin74, bcn, 30/01/2017 - 17:32

Aquests són els que parlen de llibertat?