Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2009. 15:56h.

Saramago critica el "temor" de Zapatero al Vaticà

"Algú haurà de tirar-li una sabata a aquests cardenals"

Saramago critica el "temor" de Zapatero al Vaticà

L'escriptor José Saramago

L'escriptor portuguès José Saramago expressa al seu blog, amb motiu de la recent visita a Espanya del secretari d'Estat del Vaticà, Tarcisio Bertone, la seva tristesa pel "temor (religiós?) que sembla paralitzar el govern espanyol sempre que ha d'enfrontar-se no solament a enviats papals, sinó també als papes domèstics". També diu: "I dic encara més: com persona, com intel·lectual, com a ciutadà, m'ofèn la displicència amb què el papa i la seva gent tracta al govern de Rodríguez Zapatero, aquest que el poble espanyol va elegir amb sencera consciència". Segons la seva opinió, "sembla que algú haurà de tirar-li una sabata a un d'aquests cardenals".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 joan, bcn, 10/02/2009 - 10:45

Y doz zapatos también, hay que desmarcase del vaticano y perderle el miedo, que tiene que ver eso con el comunismo?
Quítate la venda de la fe de los ojos "fly" y ve la realidad con tus propios ojos no con los de los obispos.
Bravo Saramago, otra vez.

#9 fly, bcn, 10/02/2009 - 08:44

I algú hauria de tirar-li una bota al Sr Saramago, millor si és amb punta d'acer, calçada, amb empenta i contra el seu cap.Què preten amb aquestes declaracions? Increible com hi ha gent capaç de dir qualsevol barbaritat per tal d' aconseguir un titular

#8 Pijoaparte, El Carmel, 09/02/2009 - 21:19

Saramago no hace mas que poner de manifiesto lo obvio. La descarga de mierda de los dogmáticos de piñon fijo es porque nunca entenderán a un hombre libre ya que odian la libertad de critterio del que ellos carecen.

#7 Manuel, Cuenca, 09/02/2009 - 20:54

Saramago apuesta por un estado ateo, que no laico, donde se pueda perseguir la libertad religiosa. Es un comunista de viejo trazo, por lo que el crimen es algo asumible.

#6 Julián, Martorell, 09/02/2009 - 20:17

Es una verdad que muchos pensamos,pero que desgraciadamente no la ponemos de manifiesto.