Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2018. 09:25h.

Saül Gordillo no aconsegueix remuntar Catalunya Ràdio

RAC1 fa 10 anys que és líder

Saül Gordillo no aconsegueix remuntar Catalunya Ràdio

RAC1 fa 10 temporades que és líder absoluta a Catalunya i compta avui amb 865.000 oients. Per la seva banda, Catalunya Ràdio obté 620.000 oients diaris, molt per darrera de l'emissora de Godó. El director de la ràdio pública, Saül Gordillo, no ha aconseguit invertir la tendència.

El món a RAC1 de Jordi Basté és el programa més escoltat amb 644.000 oients. Per la seva banda, “El matí de Catalunya Ràdio”, amb Mònica Terribas, continua sent el programa més escoltat de l’emissora pública, amb 498,000 oients diaris. "Un augment del 6% de la seva audiència respecte de l’onada anterior", reivindica l'emissora.

RAC1 té l’hora de ràdio més escoltada amb 378.000 oients de 8 a 9 del matí i 6 dels 10 programes més escoltats de Catalunya són seus. El Via Lliure de Xavi Bundó és el segon programa més escoltat a Catalunya, amb 508.000 oients.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, es va referir a la qüestió del lideratge durant la sessió de control a la Corpo de divendres passat. En resposta a una pregunta del diputat del PSC, David Pérez, va reivindicar que "no parem de treballar, i que en allò que els resultats són tangibles i objectius, lideratge digital, som líders, el mes d’octubre, l’emissora en català líder, a Comscore, en el conjunt de l’Estat, amb més de 800.000 oients".

"Li puc dir que hem fet els millors resultats de la història de Catalunya Ràdio a l’EGM, que la setmana que ve tornen a sortir dades, i li puc dir que el CEO, que és un organisme públic, acaba de dir que sí que som líders en informació: 34,5%, líders en informació els serveis informatius de Catalunya Ràdio...", va afegir.

Gordillo va al·legar que "el món de la ràdio és molt més lent que el món de la televisió, i per tant que revertir una manca de lideratge de molts anys, no fa pas tres anys que el vam perdre sinó que veníem de molt enrere, no es reverteix amb la mateixa celeritat que sí que es pot aconseguir això en altres mitjans".

També va remarcar que "aquesta manca de lideratge no s’ha deixat de produir durant la meva direcció, sinó que els últims anys era així. Malgrat tot, hem retallat distàncies, i malgrat tot hem aconseguit els millors resultats de la història de Catalunya Ràdio, en una situació política que sovint vostès diuen que com que som molt sensibles a determinat tipus d’informació del procés, això ens hauria de fer perdre audiència, i és al contrari, n’hem tingut més que mai".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alcoberro´s, Barcelona, 29/11/2018 - 13:03

Conozco a mucha gente que al igual que yo ya la han sacado de sus parrillas de emisoras. Eso también pasa con TV3.

#3 Joan, BCN, 29/11/2018 - 12:18

Fu pudor de naftalina. Com la Cóppulo, el Cebrià i demés

#2 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 29/11/2018 - 11:04

No la escuchan más........ que los vagos y maleantes dependientes de la generalitat golpista.

#1 botifler1914, Sinitaca, 29/11/2018 - 09:46

Que gane uno u otro no es lo importante, ambos son favorables al proces y además en Catadisney seguimos sin poder oir a Jimenez Losantos.