Política · 28 d'Agost de 2008. 10:44h.

Saura afirma que "vaig fer bé, malgrat les crítiques"

Diu que l'acord amb De la Vega va ser un pacte "entre el govern espanyol i un grup parlamentari"

Saura afirma que "vaig fer bé, malgrat les crítiques"

Saura, en una imatge d'arxiu

El conseller del Govern i president d'ICV, Joan Saura, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que la negociació amb María Teresa Fernández de la Vega "no va ser fàcil ni curta", a més de deixar clar que va ser un acord "entre el govern espanyol i un grup parlamentari", en el qual "sempre va voler mantenir diferències" entre ICV i el govern català. Saura no creu un error no haver comunicat res a ERC i ha assegurat que només va informar Montilla quan ja s'havia arribat a un acord. "Crec que vaig fer bé malgrat les crítiques", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ramon, girona, 28/08/2008 - 20:26

No, si autoestima no n'hi falta. Grup parlamentari. Un sol diputat i parla com si fos algu. Pancho Villa al seu costat un aprenent. El someten deia: daigua foc i lladres. En quin d'aquests temes han fet més el ridicul? la pluja ho ha espatllat tot.

#10 joan, manresa, 28/08/2008 - 18:50

Sr.Josrdi de Barcelona,l'acord es dolent per dugues raons,per el fet i las formas.El Sr.Saura es Govern,i com a Govern a de consultr-ho,i que te a veure a salvar el Sr.Zapatero..?Axó era el motiu.El diari L'AVUI, una foto clara.Saura serios,Montilla riu

#9 Roger, Can Pixa, 28/08/2008 - 18:35

Jordi (Barcelona): per a mi, l'acord és dolent perquè s'evita la compareixença del Gran Mentider a canvi de fum. Ja es va comprometre a fer-ho pel 9 d'Agost i a donar el que deia l'Estatut i res de res, i tornarà a passar el mateix.

#8 Jordi, Barcelona, 28/08/2008 - 14:47

Jo no hi entenc gaire de política, però no sé veure perquè aquest acord és tan dolent. Algú pensava que el finançament es resoldria abans de tres mesos? Al cap i a la fi l'acord només posa un plaç màxim no mínim. Quin problema hi ha?

#7 jajape, Anoia, 28/08/2008 - 13:39

No us heu fixat que els polítics d'esquerres mai s'equivoquen i que la culpa sempre la tenen els seus adversaris polítics?
Quant no el hi poden carregar el mort, es el poble no els compren per això son tant amants de posar normes a tot i a tots.