Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2008. 15:02h.

Saura amaga les despeses protocol·làries

Diu que "consta imputada a l'aplicació pressupostària d'atencions protocol·làries"

Saura amaga les despeses protocol·làries

Joan Saura, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, va evitar respondre a la pregunta sobre la despesa realitzada i les empreses contractades pel que fa a atencions protocol·làries el 2007, formulada pel Partit Popular de Catalunya, a través de Daniel Sirera. En la resposta, publicada al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC), Saura explica que "la despesa ocasionada en concepte de protocol consta imputada a l'aplicació pressupostària d'atencions protocol·làries dels pressupostos de la Generalitat".

El conseller també apunta que "a més, cal tenir en compte que el Departament d'Economia i Finances tramet trimestralment al Parlament l'estat mensual d'execució del pressupost de la Generalitat, pel qual s'aprova el text refós de la llei de finances públiques de Catalunya, juntament amb l'informe sobre l'evolució dels resultats no financers i de l'endeutament".

"Per altra banda, el Departament d'Economia i Finances lliura una còpia CD amb el Compte General de la Generalitat corresponent a l'últim exercici d'elaboració, per tal que els diputats i les diputades en puguin tenir coneixement directe. D'aquesta manera els diputats i les diputades disposen del Compte General mesos abans que la Sindicatura de Comptes lliuri al President del Parlament l'informe esmentat. Així els diputats podran portar a terme la seva funció de control de l'acció de Govern amb més eficàcia", afegeix Saura.

"Finalment, cal assenyalar que el Departament d'Economia i Finances, a iniciativa pròpia i amb l'afany de millorar cada cop més la transparència de les seves actuacions, publica a la seva pàgina web l'estat d'execució mensual del pressupost de la Generalitat", conclou el conseller.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 edu, BCN, 26/08/2008 - 16:55

Es més... cada cop que llegeixo això de "conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació" o sigi RÈS, m'entra vergonya de pertanyer a una societat tan absurda i decadent com la catalana...

#15 edu, BCN, 26/08/2008 - 16:52

Cada vegada té més sentit la paraula Mediocritat. Personatges que no han ni aportaràn mai rès a les nostres vides, cobrant ells, els seus familiars i amics, unes envidiables sumes de diners, per ser això, funcionaris grisos i mediocres.

#14 Ramon, Barcelona, 22/08/2008 - 18:48

Catalunya necessita que se li faci una progrectomia. O això, o almenys treure'n algun profit: declarar-nos Gran Parc Temàtic Progre i cobrar entrada a qui vulgui venir a observar-nos com una curiositat antropològica, tipus els amish.

#13 montse, salou, 22/08/2008 - 13:04

quanta energia perduda parlant d'aquestA GENT! lA mediocritat es categoria en aquest pais

#12 Roser, Sant Boi, 22/08/2008 - 11:19

Catalunya no mereixia passar aquests ridiculs que ens han portat aquest govern esperpèntic. Ni al Chuan com a conceller Camarlengo, o com es diga, sense recolçament popular. Aquest mal son, fin quant durarà?