Publicitat
Política · 12 de Maig de 2010. 14:24h.

Saura apuja el sou dels Mossos un 17% en tres anys

L'increment va arribar després de la manifestació dels agents on acusaven el conseller de "mentider"

Saura apuja el sou dels Mossos un 17% en tres anys

Imatge de la manifestació

El Departament d’Interior ha recordat que, "en aquests moments difícils econòmicament parlant, els Mossos d’Esquadra han experimentat un augment de sou del 17%, en els darrers 3 anys", després que el secretari general d’UGT, Josep Maria Álvarez, s’hagi presentat per sorpresa al Departament per entrevistar-se amb el conseller.

L'increment de sou -per a desesperació d'Economia i Finances- es va produir amb l'objectiu d'assolir la 'pau laboral' a la conselleria després que els Mossos protagonitzessin la manifestació més important contra el conseller amb pancartes fins i tot de "Saura, mentider".

En aquest sentit, Interior "lamenta les formes" d'Álvarez i l'insta "a interessar-se per les millores laborals dels treballadors, enlloc de fer altres tipus de campanyes". També recorden que el Deapartament "té obertes totes les taules de negociació amb els sindicats policials i que aquests són coneixedors que s’està ultimant una proposta per proveir d’armilles lleugeres als mossos d’esquadra tal i com es va comprometre el conseller el Dia de les Esquadres".

Interior lamenta que "SAP-UGT intenti entorpir les negociacions de les armilles que està mantenint el departament amb els sindicats i creu que els motius de l’acció duta a terme avui responen a interessos, aliens dels estrictament laborals".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ciutadà català, BCN, 18/05/2010 - 18:07

no distorsionemos la realidad con peleas de corral. En la granja los señores se gastan mucho dinero en cosas innecesarias y al final recortan siempre por el mismo sitio. Mientras nos centremos en los funcionarios no vemos los derroches de los politicos

#5 regeneració, a les rotondes, 12/05/2010 - 20:53

Qui paga l´aument ?? sobretot els pobres transportistes ( multes i més multes ).Cada vegada que ens parint,els recordarem el 17 % d´increment i el 13 % d´absentisme

#4 Patriota, Bcn, 12/05/2010 - 17:45

Que triste .... no lo entendere nunca unos tipos que no pegan el huevo.

#3 Montserrat, Barcelona, 12/05/2010 - 16:49

Funcionaris d'Interios: Ja sabeu què heu de fer perquè us apugin el sou. Amenaceu kla "pau social" de Saura. Quina barra!!!!!!

#2 pepe, santboi, 12/05/2010 - 15:34

posiblemente la peor policia de españa,sea la que mas dinero cobra..INCREIBLE