Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2010. 18:34h.

Saura augura la "desaparició" de Ciutadans

Rivera recorda que la sentència de l'Estatut afecta una desena de lleis aprovades

Saura augura la "desaparició" de Ciutadans

Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha deixat clar al Parlament que "el Govern no te previst modificar cap llei en funció de la sentència del Tribunal Constitucional" en resposta a una interpel·lació del president de Ciutadans, Albert Rivera.

Rivera ha assegurat que la sentència de l'Estatut afecta una desena de lleis aprovades darrerament a partir del nou Estatut: "la Llei de consum, la Llei de la Corporació, la Llei del Síndic de Greuges, la Llei del Consell de Garanties Estatutàries, la Llei de Consultes i la Llei del cinema".

"També la Llei d’educació, una llei fonamental per a vostès i, en definitiva, per a qualsevol societat, la Llei d’educació. Doncs, totes aquestes lleis han de ser modificades o en articles o en interpretacions", ha insistit.

En la seva resposta, Saura s'ha limitat a afirmar que "senyor diputat, li vull dir que el Govern no te previst modificar cap llei en funció de la sentència del Tribunal Constitucional".

Rivera ha replicat llavors que "el conseller no té res a dir, no pensen aplicar les sentències judicials. Però, conseller, vostè ara només li queda un carrer per sortir, que és marxar. A vostès només els queda marxar, només els queda marxar. No volem insumisos al Govern de la Generalitat. Deixin vostès d’anar amb les pancartes i alhora governar Catalunya".

El to de Rivera ha crispat Saura, que ha replicat que "senyor diputat, vostè fa molta referència a l’examen i a marxar del Parlament. Jo li desitjo molta sort, políticament, però totes les enquestes diuen que vostès desapareixen, parlamentàriament, totes, totes, absolutament totes, mentre que les enquestes del nostre grup diuen que ens mantenim o pugem una mica".

"Per tant" ha afegit, "em sorprèn la seva audàcia de dir qui ha de marxar. Qui ha de marxar d’aquí ho dirà el poble de Catalunya, no ho dirà vostè. I tinc la sensació que en aquests moments connectem més nosaltres amb el poble de Catalunya que no vostès. I per tant li desitjo molta sort, personal, que no política".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 EnUnLugarDeReus, CiudadanoDelMundo, 17/07/2010 - 16:45

Que sean cinco los gatos que yo también voto a C´s.
El Sr. Saura le preocupan demasiado las encuestas de los demás, también predijo la entrada de C´s en el Parlament, o simplemente la bola de cristal del Sr. Saura no tenía cobertura ese día.
Salud

#54 Águila_Roja, Viladecans, 17/07/2010 - 15:43

¿los de UPyD? ¿en el Parlament? ja, ja, ja, ja

#53 rositaslauvic, Tiana, 17/07/2010 - 02:33

o se si C's entrara en el Parlamento. Los que seguro que entran son los de UPyD, y a esos si que les tienen miedo!!!!. Su discurso es claro, contundente y estatal. OHHHHH si, si, español. Y eso da un miedo, sobre todo al PSC y sus descontentos votantes.

#52 Juan, Barna, 16/07/2010 - 21:22

No se si Ciudadanos mantendrá sus escaños las próximas elecciones. Lo que si se es que si, por razones inexplicables para mi, no suscita el apoyo suficiente en los ciudadanos, será una desgracia para los ciudadanos catalanes no catalanistas.

#51 Lo Sisco el Rutx, Terrassa, 16/07/2010 - 19:48

Aquests quatre gats deks ciutadans ens foten la llauna sempre amb el mateix ensopit i repetitiu discurs. Sort que ningú els hi fa cas, tret dels de la "claca" de sempre, i que aviat els perdrem de vista