Publicitat
Política · 9 de Gener de 2009. 15:07h.

Saura critica la "visió unitarista de l'Estat"

“La proposta de finançament no parla de quantitats ni de xifres”

Saura critica la "visió unitarista de l'Estat"

Saura, durant l'entrevista

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha assegurat a Catalunya Ràdio que el govern català enllestirà aquest divendres  la resposta a l'última proposta de model de finançament que va presentar la setmana passada el Ministeri d'Economia. Segons Saura, el document del govern català se centrarà en la denúncia de "la visió unitarista de l'Estat" i denunciarà la falta de xifres i l'absència del criteri de població immigrant per obtenir fons de l'Estat. “La proposta no parla de quantitats ni de xifres”, ha remarcat Saura. Ha afegit que es vol modificar “la visió molt unitarista de l’Estat que hi ha al preàmbul, però també elements fonamentals com la quantitat de recursos addicionals que posa al sistema i els percentatges dels diversos fons que proposa”.
Saura també ha denunciat la posició de Convergència i Unió (CiU), que aquest dijous es va reunir amb el conseller Castells i va certificar la ruptura de la unitat catalana pel finançament. Segons Saura, CiU “es mou més per interessos partidistes que de país”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 10/01/2009 - 11:35

Sr.Joan de Tarragona,callar i fer callar son cosses molt lletgues,rascan els 80 no amb va fer callar ni Franco,per axó vam mantenir l'esperit catala dintres Centres permessos a mitjes.Las veritats avegades solen coure,l'enguent de serp va bé,rebusqui.

#4 Joan, Tarragona, 09/01/2009 - 21:57

Joan fes un favor al poble de Catalunya, calla i plega d'una vegada, que ara quan obres la boca deixa de ploure i nevar, que serà el proper?

#3 joan, manresa, 09/01/2009 - 19:43

Sr.Conseller,Vosté parla en serio o en broma..?O potser perque Deu li va donar el do de la parla..?..Visió unitarista..?Per favor,clar que sí,la seba ideologuía--la del seu partit--es unitarista,li recordu que El PSUC va votar en contra del concert,..

#2 Kropotkin, Vic, 09/01/2009 - 17:15

Este tipo aún no se ha enterado que Cataluña forma parte de España. Claro, si Cataluña fuese independiente ellos podrian tener 10 mansiones en vez de las humildes 4 o 5 que tienen ahora...

#1 PPitus, Arrahona, 09/01/2009 - 15:18

Xoan: cada vez que habres la boca es para decir una sandez.