Publicitat

El conseller es queixa de "les imatges de les càrregues, repetides tantes vegades"

Saura culpa TV3

Saura, rodejat de periodistes. Foto: Eva Guillamet

El conseller d'Interior, Joan Saura, considera en una entrevista a El Periódico que l'oposició i TV-3 estan perjudicant la imatge dels Mossos. Saura es queixa que "les imatges de les càrregues, repetides tantes vegades i durant tants dies que qualsevol diria que a Catalunya cada dia hi ha càrregues policials. La repetició excessiva d'aquelles imatges i l'intent de l'oposició de magnificar el que va passar han perjudicat els Mossos. La policia catalana està sent agredida, però els agents han de saber que tenen tot el suport dels seus comandaments, del Govern i del seu conseller, absolutament tot".

El conseller ha encarregat un informe "sobre el tractament que la televisió pública ha fet d'aquest tema, perquè no és la primera vegada que passa. Per exemple, les imatges de la càmera de la comissaria de les Corts que van gravar presumptes maltractaments a detinguts van ser repetides infinitat de vegades, avui encara ho són".

En la seva opinió, "això es carrega la imatge dels Mossos. Sobretot perquè aquells mateixos telenotícies no emeten les imatges dels grups que tiraven pedres, claus, cadires... Hi ha hagut molt poca condemna social, fins i tot condescendència, amb aquells grups violents minoritaris". "Si la conclusió és que la televisió ha fet mal als Mossos d'Esquadra més enllà de tota pràctica periodística raonable, ho plantejaré en l'àmbit pertinent", insisteix

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pep, Igualada, 05/04/2009 - 20:03

Sr.Saura, si vostès ho fessin tant i tant bé la gent del carrer i no la seva gent, els votaría en massa, per sort la gent no som pas tontos i veiem la "gran" gestió de vosté i els seus (Saura,Milà,Baltasar,Mayol,la dels arbres,) un desastre total

#10 delon, barcelona, 05/04/2009 - 19:51

esque aun no entiendo,que hace este personaje mandando en los mossos.este tio se agarra.a la silla,y va diciendo mi silla mi silla.como ETEEEEEEEEEE.

#9 joan, manresa, 05/04/2009 - 19:10

Axó ya és el colmu.Aquest ...no te vergonya,ni ell ni els qui l'apoyan.Com és pot ser tan..,la diríam masse grossa,callem.No volem comunistas al Govern,sabem masse de la seba manera de fer i pensar.Sí és manter com a Conseller és per Montilla i ERC..

#8 La autèntica Catalunya real, Vinaròs (La Senia), 05/04/2009 - 14:09

Sí senyor Saura, això ja és l´últim que li faltava dir! Osigui que ara la culpa és de TV3 per emetre unes imatges REALS que ningú ha manipulat...I com que no li agraden (perquè son salvatges) ho culpa a TV3! Visca la TV3 amb MOLTA crosta catalana! :D

#7 manel, barcelona, 05/04/2009 - 12:46

Como ciduadano de izquierdas, verguenza me da, que este señor Saura, cuestione la liberad de expresión e información, para ocultar las salvajadas de los Mossos, del día 18. Si tuviera dignidad ya habría dimitido.