Publicitat
Política · 3 de Juny de 2009. 10:59h.

Saura defensa l'actuació "absolutament correcta" dels Mossos a Canaletes

El conseller diu que els incidents que es van produir van ser "els més petits" dels darrers anys

Saura defensa l'actuació "absolutament correcta" dels Mossos a Canaletes

Saura amb una promoció de Mossos

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha defensat l'"absolutament correcta" actuació dels Mossos d'Esquadra contra desenes d'esvalotadors durant la celebració de la Champions League a La Rambla de Canaletes de Barcelona, de manera que no s'obrirà cap investigació sobre aquesta qüestió. Segons Saura, els Mossos van complir amb tots els protocols, i per això "no s'ha obert ni s'obrirà cap investigació". Sobre la seva compareixença al Parlament, ha dit que dependrà del que acordin els grups parlamentaris.

Després d'inaugurar el congrés 'Intervenció dels Bombers davant del risc químic' a Tarragona, el conseller ha lamentat els ferits per les pilotes de goma llançades pels antiavalots, si bé ha explicat que la policia catalana va estar suportant agressions, que van avisar reiteradament per megafonia i que, finalment, van haver d'actuar davant dels aldarulls. Ha qualificat els esmentats incidents com "els més petits" ocorreguts en una celebració d'aquest tipus els últims anys.

D'altra banda, ha afirmat que només tenen coneixement d'una denúncia contra els Mossos per aquestes actuacions, i de la resta es van assabentar "pels mitjans de comunicació". Ha afirmat que no es planteja el canvi de les pilotes de goma i ha recordat que també s'usen en altres policies. Ha posat èmfasi que si es determinés que les denúncies són falses, s'"actuaria en conseqüència" i ha donat "credibilitat" a l'actuació dels Mossos en les diferents celebracions pels triomfs del FC Barcelona d'aquesta temporada.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat