Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2009. 12:17h.

Saura desautoritza la seva portaveu

El president d'ICV diu que Dolors Camats va cometre "un error" amb Noa

Saura desautoritza la seva portaveu

Camats, durant l'actuació de Noa

El conseller d'Interior i president d'ICV, Joan Saura, ha criticat en una entrevista a El món a RAC 1, i en referència a l'actuació de la cantant israeliana Noa, que "va ser un error dir públicament la posició del grup parlamentari. Independentment de qualsevol altra consideració, crec que no va ser encertada la decisió."

"Em vaig sentir incòmode quan un grup minoritari de persones, que no tenia res a veure amb ICV, van interrompre l'acte", ha afegit. Sobre les declaracions de Carod on deia que estàvem situant Barcelona al mapa de la judeofòbia, ha deixat clar que "no estic d'acord. En absolut. Ens situem al mapa com a capital de la pau".

D'altra banda, ha considerat que "el més normal seria que Joan Herrera fos cap de llista d'ICV al Parlament", tot i apuntar que "sense cap mena de dubte, m'agradaria repetir cartera". Finalment ha lamentat que "veus de Madrid volen colocar Catalunya en la dinàmica batasunera."

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Tarragona, 23/09/2009 - 20:09

Un altre episodi dels molts que ens tenen acostumats. I es queden tant tranquils uns i els altres dointre del mateix partit. Ja fa temps que no son coherents i han perdut el nord. Tots 3 partits de govern.

#3 Jaume, Barcelona, Les Corts, 23/09/2009 - 13:33

Sr. saura i companyia; vostès són uns maldestres i uns ineptes. A més fa temps que han perdut el nord, i van perduts sense trobar sentit a les coses que diuen o fan. Pleguin i ens evitarem passar vergonya per culpa de vostès. Marxin si us plau.

#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Rá, 23/09/2009 - 13:10

Ja van adonar-se de l'error quan la Noa va cantar amb la orquestra àrab de Catalunya. Quan analitzin qui és Hamas deixaran de fer el ridícul. Ningún israelià és suïcida per molt pacifista que sigui, i la majoria d\\\'àrabs no són radicals.

#1 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 23/09/2009 - 12:38

No em puc creure de cap manera,estan en actiu dins d'un partit polític, que una portaveu hagi emés un comunicat oficial sense el consentiment del seu cap.Que aquest cap amb el temps hagi vist que va ser un error,possiblement, però la culpa és negra oi?