Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2008. 10:20h.

Saura diu que dirigir els Mossos "és d'esquerres"

"És fals que els Mossos rebin consignes polítiques"

Saura diu que dirigir els Mossos "és d'esquerres"

Saura, amb Mossos, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha assegurat en una entrevista a La Vanguardia que "els Mossos no han rebut ni rebran consignes polítiques". "Sobre els incidents del derbi vull dir dues coses:tant el dispositiu com les accions que els Mossos van dur a terme van respondre sempre a criteris operatius i no polítics", ha afegit, a més de lamentar que "hi ha qui interessadament, i per a deslegitimar a ICV i a la meva persona, s'inventa que inventa que hi ha instruccions polítiques del conseller de no actuar".

El titular d'Interior també ha afirmat que "governar a la policia és el més d'esquerres que hi ha: garantim els drets i llibertats, atenem a la gent més vulnerable, prevenim i resolem emergències..". Finalment, Saura ha deixat clar que "el nostre objectiu és que els departaments que controla ICV deixin petjada, que facin contribucions que si nosaltres no estiguéssim no s'haguessin produït".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 josepa, Tarragona, 07/10/2008 - 16:44

Els Mossos pensen Sr. Saura fins i tot anyoren la Sra, Tura q hi habia de dir?D´una policia respectada Vd en ha fet una policia xulejada, MARXI JA!!!!!

#20 ARNAU, CATALUNYA, 07/10/2008 - 12:50

Als Mossos hi ha de tot, però sincerament, és força gran la majoria de Mossos d'Esquadra que anhelen que torni CiU al Govern, i poder deixar de passar vergonya per aquest impresentable neo-comunista.

#19 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 07/10/2008 - 11:11

2on. intent) I votar-te a tú és d'imbècils

#18 Tià, Paisos Catalans, 06/10/2008 - 23:35

La propia policia té por a enxampar
als delinquents,ja que al cap de 30 minuts de haver-se arriscat,el mateix deliquent ja es al carrer a tornar-hi.Cada dia hi ha més delinquencia,assassinats,robatoris.A on vol arribar Saura;vostè deia:prohibit prohibir

#17 Tomás, Bcn., 06/10/2008 - 21:23

Sí señor; y el sueldazo, los fondos reservados, las dietas y viáticos, los coches oficiales, los chóferes y guardaespaldas, la caseta y l'hortet en la Cerdaya, también son de izquierdas. Si tiene más cara se la pisa, Sr. Sara.