Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2008. 18:45h.

Saura elogia l'aportació de Catalunya "a la pau mundial"

A la junta inicial de l'Institut Català Internacional per la Pau

Saura elogia l'aportació de Catalunya "a la pau mundial"

Els membres de la junta de govern de l'ICIP

Joan Saura ha presidit la reunió constitutiva de la junta de govern de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). Abans de la trobada, el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació ha afirmat que "l’ICIP és una contribució de Catalunya a la pau mundial" i "la seva posada en marxa és la millor forma de commemorar el Dia Internacional per la Pau", que se celebra el proper diumenge. Saura ha afegit que l’Institut "és fruit del consens polític i social” i “ha estat possible gràcies als profunds valors pacifistes de Catalunya", "per la importància del moviment per la pau" i "perquè el govern d’esquerres ha volgut donar a tot això una traducció institucional".

Els membres de la junta de l'ICIP són: Els membres de la junta del nou Institut són: Tica Font, presidenta de la Federació Catalana d’ONG per la Pau; Arcadi Oliveres, president del Consell Català de Foment de la Pau; Anna Bastida, professora de Didàctica de Ciències Socials; Rafael Grasa, professor de Relacions Internacionals (UAB); Vicenç Fisas, director de l’Escola de Cultura de Pau (UAB); Josep Maria Terricabras, catedràtic del Dep. de Filologia i Filosofia (UdG); Antoni Pigrau, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals (URV); Mònica Sabata, directora de Linguapax; Àngels Mataró, directora de l’ANUE; David Minoves, director de Cooperació al Desenvolupament i Ajut Humanitari de la Generalitat; Antoni Segura, director del Centre d’Estudis Històrics Internacionals; i Xavier Badia, director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Quin morro, i tant panxo, 18/09/2008 - 15:23

hohoho quins nassos aquest Saura, els russos han fotut el camp de Georgia degut al savoir faire dels Saura´s boys

#19 Ramon, Barcelona, 18/09/2008 - 14:43

Vas errat, a aquest país el més ruc no és pas rellotger, ans anestesista.

#18 Pau, Figueres, 18/09/2008 - 13:53

En aquest país el més ruc fa rellotges!

#17 Ramon, Barcelona, 18/09/2008 - 12:36

Aquesta també els encanta, però a l'i-pod hi tenen més la del Silvio Rodríguez. Als nostres pacifistes els encanta: "Te doy una canción, como un disparo, te doy una canción con estas manos, con las mismas de matar".

#16 Jordi, Barcelona, 18/09/2008 - 12:06

Jo pensava que a l'i-pod hi duien "Comandante Che Guevara", un "himne a la pau" a totes llums i absolutament "antimilitarista".