Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2008. 13:41h.

Saura es presenta per última vegada

El líder d'ICV creu que l'espai electoral de la formació està "consolidat"

Saura es presenta per última vegada

Imatge de la roda de premsa

El líder d'Iniciativa, Joan Saura, ha confirmat que es presenta a la reelecció en la propera assemblea de la formació, però ha afirmat també que "és la darrera vegada perquè, com saben, les normes d'Iniciativa impedeixen presentar-se més de tres mandats" en al·lusió a l'Estatut. Malgrat les critiques d'alguns sectors per la gestió de la sequera, la seva reelecció està assegurada perquè, com ell mateix ha reconegut, "no hi ha cap altre candidat alternatiu".

Saura ha defensat que el partit ha encetat "un camí important i fructifer" i que té "un espai electoral consolidat". "Sense nosaltres -ha afegit- no hagués estat possible un govern d'esquerres".

El partit encara el congrés "amb més experiència política i més afiliació" a més d'una aliança amb Els Verds europeus per a mantenir l'etiqueta ecologista. Joan Saura ha reconegut, tanmateix, que "cal millorar i corregir errors" tot i que no ha esmentat cap en concret i ha reivindicat els "valors de l'esquerra". "Volem canviar el món", ha afegit.

"Vam estar anys discutint quin era el nostre espai, ara els hi asseguro que hi ha una gran unanimitat entre els militants i simpatitzants d'Iniciativa", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon, Barcelona, 07/10/2008 - 21:35

Trenta anys enrere eren els de dretes, els que semblaven més burros.

#7 clara, bcn, 07/10/2008 - 20:00

Hi ha una especie de funcionaris que són mentalment molt limitats però que són trepes i pilotes. Aquests són els que prosperen amb mandataris d'aquest tipus i encara que ell marxi ja no marxaran

#6 Isabel (La NO Catolica), Igualada, 07/10/2008 - 18:48

Millor seria que fotes el camp ara mateix, i sense atur ni subsidi ni res. Pel que ha servit.Jo el recomanaria per anar a netejar boscos o platjes

#5 Pijoaparte, El Carmel, 07/10/2008 - 17:51

Que gran película "Coge el dinero i corre" No se va aún porque el partido está moribundo y lo quiere dejar bien muerto. Despues de hacer de guinda del pastel de los nacionalistas, deberías de retirarte ya a disfrutar de tu pensión. Cara triste!

#4 jordi, sant cugat del valles, 07/10/2008 - 17:33

aquest ha pactat una mes i prou, per evitar que els seus mateixos correligionaris el fotin fora.