Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2009. 11:34h.

Saura es queixa d'una diputada d'ERC

"La primera intervenció de Patrícia Gomà no em va agradar gaire i la segona va ser massa complaent amb mi"

Saura es queixa d'una diputada d'ERC

Joan Saura, al Parlament

El conseller d’Interior, Joan Saura, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "estic amb la consciència tranquil·la que he fet una feina que havia de fer i que la continuaré fent". "Després de la compareixença vaig rebre quaranta-set SMS felicitant-me [...]. Em va sorprendre de dues persones de dos partits que no són Iniciativa, a part d'alguna ONG, algun periodista...", ha explicat. També ha criticat que "la primera intervenció de la senyora Patrícia Gomà no em va agradar gaire i la segona... potser excessivament complaent amb mi".

Saura, que ha deixat clar que "mai he pensat a dimitir", ha assegurat que "la meva etapa d'Interior és per la que tinc més satisfacció política". "Penso acabar la feina d'Interior en aquest any i mig". "Tinc el suport incondicional del president del Govern", ha afegit.

D'altra banda, ha recordat que "jo vaig acusar CiU i PP que tenen un comportament impropi d'una democràcia. No es pot dir que un partit, per tenir una ideologia, no pot portar Interior". "Dir que Iniciativa no pot portar Interior és antidemocràtic, és una barbaritat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Arcadi, Reus, 01/04/2009 - 21:17

De tot el que diu aquest bon home, la única cosa que em crec és que "no ha pensat mai en dimitir"

#7 joan, manresa, 01/04/2009 - 19:45

La intervenció de la Sra.Gomá,perfecte.Calia només posar la cirereta en el segon apartat...¿ Que va pasar...?Habent fet el primer pas,no te sentit fer marcha enrera...¿Potser li van xiuxiuejar quelcom...?Ens agradaría saber el perqué de tot plegat...

#6 Daserout, BCN, 01/04/2009 - 18:25

Els 40 sms de suport que li van arribar, eren de 40 clients de la "menjadora" d'ICV-IU. Entre ells periodistes subvencionats i ONG amb despatx a la Diagonal. Aquest paio la història el recordarà com aal batlle de BCN Pich i Pon.

#5 Lidia Obilos Serra, martorell, 01/04/2009 - 15:57

Saura, molts d' aquest als quals van apallissar els mossos, amb el teu consentiment, eren dels que dipositaven la butlleta del seu vot, a favor del teu partit. Ara comparen l' acció diriga per tu, amb la dels grisos. Paradoxa? NO, REALITAT.

#4 rafel, bcn, 01/04/2009 - 12:28

Des de quan dir el que es pensa és antidemocràtic ? Jo sóc dels que crec que un partir d'arrel marxista no pot portar interior en una democràcia. I en Saura , menys !