Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2010. 12:25h.

Saura fa un balanç "molt positiu" de la seva tasca a Interior

"En trànsit, en seguretat i el desplegament dels Mossos d’Esquadra”

 El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha fet aquest dimecres en declaracions a TV3 un balanç "molt positiu" pel que fa a "trànsit, seguretat i desplegament dels Mossos d'Esquadra".

Sobre el tripartit, ha afirmat que “faig un balanç positiu. El Govern d’esquerres ha fet un canvi històric per Catalunya; hem hagut d’esperar un Govern d’esquerres per fer lleis socials que feia anys que s’esperaven, per exemple un increment de l’autogovern”.

“Hi hagut punts negatius aquesta legislatura", ha afegit, "com la crispació del Govern. A més; han estat set anys de discrepàncies amb el Govern de l’Estat”.

També ha dit que "m’agradaria que els diputats catalans, en temes com el de l’Estatut, tinguéssim unitat, també els del PSC”, i que “hem de tenir confiança en la reunió bilateral d’Estat - Generalitat”.

D'altra banda, ha assegurat que “qui té la pilota de l’Estatut és Madrid. Hem de deixar un marge de maniobra perquè facin propostes. Les bones paraules no serveixen si no hi ha propostes”.

El conseller Saura ha rebut aquest dimecres a tres representants d'organitzacions de defensa dels drets humans de Colòmbia i Turquia i que, com que estan amenaçats als seus països, han estat acollits durant sis mesos a Catalunya (foto: David Oller)
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 vayamos por partes, b, 11/08/2010 - 15:25

Saura tiene memoria selectiva, ya no se acuerda que el Departament D'interior piden su dimisión un día si y otro también.

#1 Fran, Llinars, 11/08/2010 - 12:56

Positiu? aquets politics en quin mon viuen? es 1 insult a la intel-ligencia q 1 mentre dl govern digui aixo sabent q es fals.Per aquestes coses es mereixen q PxC tregui representacio.