Publicitat
Política · 18 de Gener de 2010. 13:01h.

Saura: "les declaracions de Mas em repugnen"

El conseller retreu al líder de CiU les acusacions de "mentir"

Saura: "les declaracions de Mas em repugnen"

La compareixença sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan

La millor defensa és un bon atac. El conseller d'Interior, Joan Saura, ha aprofitat unes declaracions del líder de CiU, Artur Mas, a Rac-1 per passar al contraatac durant la seva compareixença parlamentària sobre l'incendi d'Horta de San Joan.

Saura ha afirmat que "estic indignat per les acusacions de mentir, quan el senyor Mas diu que el Govern enganya em repugna". El titular d'Interior -que ha anunciat mesures per a millorar la tasca dels bombers- ha subratllat que "vam aconseguir que no es cremés Horta de Sant Joan" i que "s'han detingut els responsables de l'incendi"

El líder de CiU, en declaracions a Rac-1, ha afirmat que "ara està aflorant l'evidència, [...] el que deien els alcaldes. Si aquestes informacions es confirmen, tenien més raó que un sant. [...] Si això es confirma, hi va haver aquests errors de coordinació i el govern els va tapar."
 
"Si això es confirma [...] i Interior no s'explica, [...] si això va a missa, [...] el president del govern, si té l'evidència d'errors de coordinació, [...] ha de prendre mesures polítiques", ha continuat.
 
També que "em temo que ell [el president Montilla] estava al corrent de tot. [...] [Si el president ho sabia, CiU demanarà que] vagi al Parlament a explicar-se, perquè és on ha de donar la cara."

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Valeri Torres, barcelon a, 19/01/2010 - 12:55

Es curios: Saura amb la merda fins al coll; no traba justificacions; no sap com sortir-s'en. Aixó si, aguantar, a defensar el sou, que ja s'acaba. Al novembre fotarem a fora a tots els incopetents del tripartit.

#21 Mariona, Matadepera, 19/01/2010 - 11:38

Malauradament, el Joan Saura no té, a hores d ara, cap mena de credibilitat, autoritat ni prestigi polític. Em sap greu dir.ho, però es un cadàver polític. Hauria de trobar una sortida i deixar la política. No ho ha fet be ni a IC-V ni al govern.

#20 Jordi, Barcelona, 19/01/2010 - 09:21

Que prenguin una mica de la seva medicina.

#19 tona, esplugues, 19/01/2010 - 08:55

A mi em repugna ell i la seva cara de cínic. No entenc com un pallasso com aquest pugui estar al front d'una conselleria, tota aquesta colla de FELIÇOS arruïnen tot allò que toquen!!

#18 Mariona, Barcelona, 19/01/2010 - 07:30

No més per respecta als familiars deuria d'haver dimitit vostè i la resta del Tripartit i del President per no demanar la seva dimissió, no calen més excuses prou de plorar, mentides i manipulacions, fora el tripartit convocar eleccions ja.