Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 12:00h.

"Saura no beneficia ningú callant"

El portaveu del Sindicat Mossos d'Esquadra critica el silenci del cap polític del cos

"Saura no beneficia ningú callant"

Saura, amb els Mossos en un acte oficial

El portaveu del Sindicat Mossos d'Esquadra-CC.OO., Toni Lara, ha dit que "a mi m'hauria agradat molt que el conseller (d'Interior, Joan Saura) sortís defensant l'actuació dels mossos, no callant. Crec que no beneficia ningú callant, ni la mateixa conselleria ni el col·lectiu de Mossos ni els companys de la BRIMO (brigada mòbil)". Lara ha defensat l'actuació dels mossos en els incidents amb un grup d'estudiants. "He pogut contactar amb els companys de la brigada mòbil i m'han dit que hi ha hagut 34 mossos ferits al llarg del dia, que s'ha partit algun casc antidisturbis, cosa que és força complicada i, per tant, l'objecte que es va haver d'utilitzar ha de ser molt contundent i demostra la intenció de la persona de fer mal als companys que hi estaven intervenint", ha indicat Lara.

Per al portaveu sindical, "hi havia pancartes que darrere estaven folrades amb matalassos i portaven unes nanses cosides per fer servir la mateixa pancarta per empènyer i carregar contra els Mossos. Els pals de la senyera eren més grans del que és normal i la fusta força gruixuda per fer-la servir com a llança, que s'ha vist en algunes imatges de la televisió", i ha negat que durant la manifestació de dimecres al vespre resultés ferit un menor. "És totalment fals que un menor resultés contusionat. El menor va ser atès per una ambulància que estava seguint la manifestació i el que tenia el nen era un atac de por, perquè la persona que hi havia al seu costat sí que va rebre algun impacte de defensa de mossos. I el nen es va posar a plorar i tothom es pensava que havia rebut ell, i això és totalment fals", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Olmos la incompetència personalitzada (Barna), 20/03/2009 - 06:44

Q tornin a exigir 1 nivell min per entrar als mossos, q hi vagi gent q pugui comprendre q no s'hi val tot i q quan jutgen un policia q s'ha excedit no es 1 atac sino 1 be per al seu col.lectiu,es justicia. El sr Olmos si se'n fa "responsable" q plegu

#7 Gerard, Barna, 20/03/2009 - 06:37

..q van pegar els periodistes pensant q carregarien contra Saura i seria el cop definitiu pero es van passar tant q l'han cagat. Com diu en "Cabrejat" per un "neng" tenir un sou i una porra es massa atractiu. A sobre poden atonyinar els d les senyere

#6 Gerard, Barna, 20/03/2009 - 06:32

Llegint aquest sr queda clar q hi ha un tema intern i q s'utilitza a la ciutadania per resoldre'l, és un xantatge intolerable. Començo a canviar la meva opinio vers el Saura. Potser es inutil pero per no veure la jugada q li volen fer. Començo a pensar.

#5 pere, bcn, 19/03/2009 - 19:11

Aquest portaveu dels Mossos te un morro que se'l trepitja. Després de la carnissaria que van fer els mossos, i en Saura no els critica, el paio encara exigeix que defensi aquestes accions delictives.
Ara es veu clar que en realitat és política.

#4 txaviees, Barcelona, 19/03/2009 - 16:35

I no poden utilitzar aigua en contes de porres?