Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2009. 20:14h.

Saura no parla ni de sancions

El conseller només parla de revisar les "actuacions" de la Brigada Mòbil

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha evitat aclarir si els agents de la unitat antiavalots dels Mossos d'Esquadra que van agredir 33 periodistes, a més de ciutadans, els passats 18 de març seran sancionats arran de la investigació interna oberta per la Direcció General de la Policia.
 
Saura, en la roda de premsa posterior a signar un acord de col·laboració amb el Col·legi de Periodistes, s'ha limitat a contestar a la pregunta d'e-notícies que hi ha un "procediment intern de revisió de les actuacions que la pròpia brigada mòbil tirarà endavant". El conseller ha reiterat que "es tirarà endavant el procediment", però no ha aportat més dades.

El titular del departament tampoc va aclarir les responsabilitats de membres i comandaments de la Brigada Mòbil en la seva compareixença de dimarts passat. Saura va anunciar només que "la incorporació de nous membres a la Brigada Mòbil per tal d’incrementar els seus efectius" i "la formació dels agents en el dret a la informació", però va evitar parlar de sancions disciplinàries.

Saura, durant la compareixença al Parlament (Foto: Eva Guillamet)
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Magda, Sant Feliu de Llobregat, 01/04/2009 - 21:38

Osigui, que TOTAL impunitat per aquells policies que sabien perfectament que pegaven a periodistes (justament al braç on duien el braçalet de premsa), estudiants pacífics i nens de 10 anys! Quina vergonya de país! I a això li diuen democrècia! Hah, hah!