Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2010. 18:29h.

Saura nomena 25 caps dels Mossos abans de les eleccions

Interior reforça l'estructura amb 17 nous inspectors i 8 intendents

Saura nomena 25 caps dels Mossos abans de les eleccions

Saura, amb els nous comandaments dels Mossos. (Foto: Dirip)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha presidit l’acte de lliurament dels diplomes als 17 nous inspectors (15 homes i 2 dones) i 8 intendents (7 homes i 1 dona) de la Policia de la Generalitat, acompanyat pel secretari de Seguretat, Joan Delort, i el subdirector operatiu dels Mossos d’Esquadra, Josep Milan. Amb les noves promocions, el cos dels Mossos d’Esquadra compta actualment amb 128 inspectors i 38 intendents. Els nous comandaments tenen una edat mitjana de 40 anys, un 80% ha fet estudis universitaris i el 12% són dones.

El conseller ha dit que "és just que les persones que s’han esforçat per aconseguir situar els Mossos com a referent a Catalunya siguin les mateixes que liderin el cos des dels llocs de responsabilitat”. Saura, així mateix, ha recordat que “al llarg de tots aquests anys, s’han guanyat una merescuda valoració de la seva tasca. Són el cos de policia de Catalunya amb una valoració més alta, una valoració que, a més, ha pujat en els darrers mesos i és de les més altes en els darrers 4 anys”.

Saura ha sostingut que “garantir la seguretat a tot Catalunya és una tasca que requereix una responsabilitat enorme” i ha demanat als nous comandaments que “sempre tinguin present que l’objectiu preferent ha de ser la qualitat, la ferma voluntat de servir a la gent des de l’excel·lència professional i la proximitat amb la gent“.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 contdown, barna, 27/10/2010 - 20:11

Si, segurament comlo de fa 2setmanes i l'escàndol de Saura i la feina fet a mida per als seus amics.

#7 Josep, Penedès, 27/10/2010 - 11:03

Els anteriors comentaris demostren que no saben de què estan parlant Tot sigui per disparar contra el govern que no els cau bé Aquests comandaments han fet unes oposicions i s'han guanyat la reputació a pols per poder ascendir. Ni són càrrecs de confiança ni polítics ni membres de partit

#6 sandra, cerdanyola, 27/10/2010 - 09:48

"enchufa" i gasta que els bonus ja ho pagaran.Reventem'ho tot que la "Gene" s'acaba.
A la fiscalía amb ells!

#5 Pau, llagostera, 27/10/2010 - 09:22

Mes professionals del viure en detriment de la seguretat i el ciutadà,la vida es meravellosa quan et cauen milers d'euros sense cardar ni brot,fent comedia.Desprotegits i multats fins al surrealisme,Catalunya es el paradis per la pitjor delincuencia,no se la jugaràn amb aquests no,policia de valents

#4 pep, mataro, 26/10/2010 - 21:25

Espero que com a càrrecs de confiança, i per professionalitat deixin el càrrec l'endemà de les eleccions.