Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2008. 16:50h.

"Saura plega? Oeee, oeee, oeee"

Manuel Trallero i Juan Carlos Girauta, eufòrics per l'anunci que el líder d'ICV no repetirà

La tertúlia de L'autèntic tripartit -formada per Manuel Trallero, Juan Carlos Girauta i Xavier Rius- ha rebut amb crits d'"Oee, oee, oee" l'anunci del líder d'ICV, Joan Saura, que es presenta per darrer cop per a dirigir la formació ecosocialista, ente d'altres raons perquè els estatuts del partit impedeixen un quart mandat. Manuel Trallero també ha parlat de l'últim debat política general en considerar que "és impossible que els catalans siguem capaços de tenir un bon govern" i Xavier Rius ha recordat la conferència de Ferran Mascarell a l'Ateneu Barcelonès sobre la "refundació del catalanisme", però l'articulista ha insistit que "els catalans no tenim un bon govern des de Prat de la Riba".

Manuel Trallero i Juan Carlos Girauta, durant el programa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 09/10/2008 - 15:42

Haurieu de provar a col.locar bé els micros o, al menys, advertir els convidats que no freguin la roba contra el micro. Quan hagi decidit qui fa més pena, si el matrimoni Saura-Mayol o aquest tripartit ja escriuré quelcom més interessant.

#2 Foc, CAT, 08/10/2008 - 22:43

e-noticies, aquest "utobombo" fot mes aviat pena...poca informació i molta tonteria.

#1 Josep, Terrassa, 08/10/2008 - 19:55

En Saura va retirar una interpelacio a en Zapatero al Parlamento a canvi d'un acord de finançament abans del 31 de desembre i avui hem sabut que no hi haura acord aquest any. En Saura hauria de plegar avui i no d'aqui a 4 anys.