Política · 12 de Desembre de 2008. 21:10h.

Saura posa els Mossos com a exemple "de professionalitat"

"Vostès fan les coses bé i cada dia les fan millor"

Saura posa els Mossos com a exemple "de professionalitat"

Saura, amb els agents, després de l'acte

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha presidit el lliurament dels diplomes als agents del cos dels Mossos d'Esquadra que van promocionar l'any passat, i la credencial als nous agents. Durant l'acte, el conseller ha animat els nous comandaments a transmetre als agents que estan a les seves ordres els valors d'un cos, que "és exemple de professionalitat, eficàcia i proximitat amb la gent"

Saura ha recordat que, amb la fi del desplegament a tot Catalunya, "vostès ja són la policia amb majúscules a la totalitat del territori català", però ha puntualitzat que el procés d'ampliació del cos no s'ha acabat. Ha afegit que "ara hem de créixer d'una altra forma. Hem de potenciar el model de proximitat, aprofundir en l'acostament a la societat, i millorar encara més l'eficàcia en la prevenció i en la lluita contra el delicte".

També ha animat els nous comandaments i els nous agents a superar algunes crítiques, i els ha emplaçat a "treballar amb la mateixa convicció, i transmetre als policies que estan amb vostès que la professionalitat i la realització dels serveis d'una forma exquisida i respectuosa amb els drets de les persones és la millor garantia per a desfer aquestes crítiques".

Saura ha dit que "hem de dimensionar el cos, adaptar els recursos humans de les comissaries a la demografia de Catalunya, a les necessitats pròpies d'una policia dinàmica, preparada, amb experiència", i ha afegit que "vostès fan les coses bé i cada dia les fan millor".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ton, sallent, 14/12/2008 - 18:29

ets el conseller mes incompetent que hi
al govern. Hi ha una part de catalans que no us perdonarà mai el que esteu fent a Catalunya

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/12/2008 - 23:51

Desgraciadamente siempre hay alguna excepción que confirman la regla.
Y el responsable es el Sr Saura.

#6 mosso discapacitado, Barcelona, 13/12/2008 - 17:33

Vergüenza les tendría que dar de como tratan a los mossos discapacitados, discriminándolos y queriendo expulsarlos del cuerpo con un decreto que aprobaran en breve. Esa es la izquierda que representan http://ailmed.wordpress.com

#5 Miquel C., Mollet, 13/12/2008 - 14:50

El cos dels mossos, va ser omplert inicialment amb legionaris, guàrdia civils i falangistes de la pitjor espècie, això ho reconeix tot hom.
Als mossos li cal fer unes quantes bugades a casa si és que és volen guanyar la professionalitat que ara no tenen

#4 joan, manresa, 13/12/2008 - 13:06

Que poca memoria que tenim,oi Sr.Derrotat i company.Potser no van viure els temps bons de la Guardia Civil,alló era chulería autentica i molta mala llet,tant de transit com patrullas.I compta,pánic si entrabas a la seba oficina...