Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2009. 11:19h.

Saura pressiona el jutge pel cas Millet

"Espero que el proper dilluns el jutge prengui mesures cautelars"

Saura pressiona el jutge pel cas Millet

Saura, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha estat entrevistat a El món a RAC1, on s'ha referit al cas Millet per assegurar que el "que cal és que l'auditoria que està fent l'actual direcció del consorci ens digui l'abast del robatori que s'ha produït. Espero que el proper dilluns el jutge prengui mesures cautelars en relació amb les persones que han confessat".

"La Fundació Trias Fargas hauria d'aclarir aspectes dels seus comptes que, pel que sembla, no són clars i, evidentment, tornar els diners. I que Convergència doni explicacions", ha afegit.

D'altra banda, ha explicat que "el que ha entregat el ministre Caamaño a la néta de Companys és la declaració de reparació, recuperació i rehabilitació de la figura del president Companys i, també, d'il·legitimitat del judici i de la sentència."
 
"És la primera vegada que, des de l'estat, es condemna l'afusellament i la sentència de Lluís Companys i, per tant, el consell de guerra", s'ha felicitat, a més d'anunciar que "demà, el govern català demanarà al fiscal general de l'estat que s'adreci a la sala del Suprem per demanar la revisió i la nul·litat del judici a Lluís Companys."

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep, Barcelona, 14/10/2009 - 11:46

Saura, no t'enteres a Madrid ja han dit que no donaran la nulitat del judici a companys, alegan que a Catalunya ja tenen prou anulitat amb els del tripartit..