Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2010. 14:58h.

Saura proposa el retorn del 'peix al cove'

El conseller defensa negociar "el pacte polític" entre Catalunya i l'estat espanyol

Saura proposa el retorn del 'peix al cove'

Saura, amb Rangel i Rubalcaba, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, ha proposat el retorn del 'peix al cove' i ha defensat que caldrà caldrà refer "el pacte polític" entre Catalunya i l'estat espanyol si el Tribunal Constitucional (TC) dicta una sentència amb "alguna retallada" contrària a l'Estatut.

El conseller ha opinat que l'Estatut no és una llei orgànica qualsevol, sinó un pacte polític aprovat pel Parlament, les Corts espanyoles i el poble català en referèndum. El conseller ha recordat que el "responsable polític més important" d'aquesta situació és el PP, que va recórrer aspectes de l'Estatut que sí va aprovar en altres comunitats autònomes, com Andalusia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 valeri torres, b, 18/04/2010 - 19:00

Saure: Plega de la política, descansa, jubilat; i no diguis mes bestieses. Ja he,m vist com ha anat el teu pas per la Conselleria d'Interior: un desatre. Per favpr, plega per incompetent i pe inutil

#7 josep, BCN, 17/04/2010 - 16:50

Saura, desgraciat, inútil, gràcies a tu Catalunya d'aqui 20 anys serà musulmana.

#6 JPC, Barcelona, 16/04/2010 - 20:44

Per sort no seràs tu ni ningú del tristpartit qui negociarà en nom de Catalunya. Almenys els pijoprogres d'IC us n'aneu a l'atur. Ja era hora!

#5 joan, manresa, 16/04/2010 - 19:27

¡¡Sa de ser...!!!..Sr.Saura vingui,vuingui a Morolandina i pasi per la Nostra Oficinita,li explicarem cuatre cosetes..Quina barra.El President Pujol--i eren altres temps--ya sabía lo que feia ya.Roda el mon i torna al Born,oi Sr.Saura..?I lo que deia

#4 Miquel, BCN, 16/04/2010 - 18:22

Recordeu que l\'unionista Saura té ben amagats tots els suggeriments que demanaven els catalans durant la redacció de l\'Estatut del Parlament.