Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2009. 16:59h.

Saura qualifica "d'històric" el traspàs de Rodalies

"És l'acord més important des que s'ha aprovat el nou Estatut"

Saura qualifica "d'històric" el traspàs de Rodalies

Saura i Chaves al Ministeri de Política Territorial el dia de la signatura del traspàs de Rodalies

La comissió mixta de traspassos Estat-Generalitat ha formalitzat al Ministeri de Política Territorial el traspàs del servei ferroviari de Rodalies a Barcelona, que serà competència del Govern a partir de l'1 de gener. La signatura l'han protagonitzada el ministre de Política Territorial i el conseller d'Interior.

Un cop tancat el traspàs, el conseller d'Interior, Joan Saura, ha dit que està "satisfet" perquè és una reivindicació històrica" de Catalunya i ha destacat també que "és l'acord més important des que s'ha aprovat el nou Estatut". Saura ha reconegut que ha estat una negociació difícil però que, malgrat tot, la transferència és important per als ciutadans, ja que afecta més de quatre milions de persones.

Joan Saura també ha parlat del compromís del govern espanyol de traspassar, en els propers anys, el total de la xarxa ferroviària a Catalunya. Pel que fa a una altra gestió important, l'aeroportuària, el conseller ha comentat que "encara no hi ha acord però s'està negociant".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Cartanya, BCN, 30/12/2009 - 18:40

Manuel (Cuenca) Per aixo, no velem autonomia volem INDEPENDENSIA.

#8 cartanya, BCN, 30/12/2009 - 18:38

El que si sera historic, sera el treu traspàs, a la oposicio.

#7 Johan, Sants, 30/12/2009 - 15:37

k podem esperar dun kno te estudis i quan parla nomes es mira el seu melic..magradaria saber kuan semporta.Jo no estic satisfet amb els teus actes,o sigui MARXA saura!i els Mossos k?sou el pitjor govern de Catalunya,els mes dolents i mentiders..FORA!

#6 Pere, BCN, 30/12/2009 - 12:47

De fet el govern d'espanya encara riu, no es creu que els govern catalanista i d'esquerres hagi tornat a caure el parany. Estafa rere estafa.

#5 marc, bcn, 30/12/2009 - 10:17

donçs si ha de ser com el traspas dels mossos que deu ens agafi confessats