Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 18:47h.

Saura reapareix al Baix Llobregat

El conseller, que encara no ha parlat de la prostitució, es reuneix amb alcaldes

Saura reapareix al Baix Llobregat

Saura, en el moment de signar en el llibre d'honor de l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El conseller d'Interior, Joan Saura, s'ha reunit aquest dimarts amb alcaldes de la zona nord del Baix Llobregat. Saura, que encara no ha dit res sobre el debat de la prostitució, ha realitzat una sessió de treball amb els alcaldes per reforçar "el compromís de cooperació institucional i policial".

La reunió ha tingut lloc a l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Entre d'altres temes, a la trobada amb els alcaldes "’ha analitzat el bon funcionament de coordinació entre les policies locals i els Mossos d’Esquadra" i el conseller ha explicat que "quan acabin els dispositius de reforç d’estiu la dotació de mossos a la Regió Policial Metropolitana Sud sumarà 121 nous efectius provinents de la 22ª promoció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya que ja es quedaran de forma permanent en aquesta regió policial".

En el comunicat també es destaca que "entre l’1 de gener i el 20 de juliol d’aquest any, els Mossos d’Esquadra de l’ABP de Martorell han mantingut un total de 323 reunions i contactes amb associacions, entitats, escoles, ajuntaments, comerços, empreses, clubs esportius i casals d’avis del Baix Llobregat Nord, dels quals 146 han estat amb centres educatius".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 09/09/2009 - 12:10

Millor que no parli.
,ya va parlar el seu company Sr.Herrera,i ya sabem las sebas intencions.Lo potser lamentable será que el PSC-PSOE perdi las eleccions per las sebas influencias..Els ciutadans d'aquí i d'ellá n'están fins els ..l'incivisme es marc

#1 rafeques, Oliana, 08/09/2009 - 19:54

val mes que vagi a arenys de munt per defensar el poble. del riviera ja s´en poden ocupar els mossos.