Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 13:06h.

Saura tenia quinze càrrecs de confiança

Cinc caps, set assessors i tres adjunts

Saura tenia quinze càrrecs de confiança

Puig i Saura, el dia del traspàs

L'exconseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, tenia en nòmina quinze càrrecs de confiança. Segons publica el DOGC, el nou conseller d'Interior, Felip Puig, va signar el passat 29 de desembre les resolucions pels cessaments d'aquests càrrecs entre els quals hi ha cinc caps, set assessors i tres adjunts.

Puig ha cessat Carles Andreu com a cap de l'Oficina de Relacions Institucionals; Joan Garcia com a cap de la Secretaria d'Interior; Xavier Riu com a cap del Gabinet de Relacions Institucionals i Participació, Roser Gatell com a cap de l'Oficina de Protocol i Anna Maria Oliva com a cap del Gabinet de Comunicació.

Camí idèntic han seguit set assessors de Saura. Marta Cels ha deixat les seves funcions d'assessora en matèria de Suport Documental i Coordinació, Bernat Villarroya ha plegat com a assessor en matèria de Pla de Govern i Societat del Coneixement, José Montero ha deixat de ser assessor en matèria de responsabilitat social corporativa i sostenibilitat.

Anna Mir ha cessat com a assessora en Polítiques Socials, igual que Salvador Josep Giné com a assessor de suport documental en temes de seguretat ciutadana, Xavier Boix també ha abandonat el càrrec com a assessor de suport a les relacions externes i Josep Maria Camós com a assessor especial del conseller en matèria de coordinació de les entitats locals i les entitats municipalistes.

Per últim, el nou titular d'Interior també ha decidit prescindir de tres adjunts. Sergi de Maya ha plegat com a adjunt al cap del Gabinet del conseller, així com la adjunta al cap del Gabinet de Comunicació en l'àmbit de Relacions Institucionals i Participació, Natàlia Torrent. Finalment, Francisco José Niebla ha cessat com a adjunt al cap del Gabinet de Comunicació en l'àmbit d'Interior.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Rosa, Barcelona, 13/01/2011 - 12:57

Per què tants alts càrrecs, per fer-ho tot tan malament....
Si tot això és comunisme.... je, je, je, je, je....

#13 carracuca, barcelona ESPAÑA, 13/01/2011 - 11:30

seguro que tenía uno "currantes" de esos para ayudarle a recoger las caquitas del gato en el superatico de Gracia. ¡¡¡Es que estos comunatas se acostumbran pronto a lo bueno y se olvidan de Marx a la que tocan poder!!!. No creo que ninguno de todos estos que están saltando se vayan al paro.

#12 Marta, Vilanova, 13/01/2011 - 11:00

Us deixeu gent: Alba garcia, cap del Programa contra la violencia masclista al dep. d'interior,que va saltar de carrec de confiança al cc garraf al dep. d'interior (i abans, a l'aj. de St.Feliu de Llob.), no hi ha com ser militant per tenir feina. Si els comptem tots, ens en sortiran 40 o 50!!

#11 Un d\'Interior que els coneix bé..., Barcelona, 12/01/2011 - 21:06

És cert que Rafael Olmos, l'exdirector general dels mossos durant el tripartit, continua amb Felip Puig? Es pot saber què saben aquest i el Delort que són els únics tripartits d'Interior que CiU mantè als càrrecs? Com pot fer això un patriota de pedra picada com Felip Puig?

#10 pepito, barcelona, 12/01/2011 - 20:39

¿El asesor de despachos Fez Sui lo han contado....?