Publicitat

El Govern diu que va arribar a un acord amb De la Vega "en qualitat de president d'ICV"

Saura, tot sol

Joan Saura, en una imatge d'arxiu

La direcció general de Comunicació del govern, adscrit al departament de Presidència, ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació desmentint que a la reunió del Consell de Govern d'aquest dimarts es critiqués Joan Saura. Malgrat tot, es desvincula la reunió del conseller d'Interior amb Maria Teresa Fernández De la Vega amb el Govern i s'insisteix en que Saura va actuar "en qualitat de president d'ICV". "La reunió del Consell de Govern celebrada ahir va transcórrer de forma tranquil·la i distesa i en cap moment va ser tensa com assegura algun mitjà de comunicació. Cal assenyalar que la trobada va durar més tres hores de les quals l’acord entre Joan Saura i Maria Teresa Fernández De la Vega va ocupar escassament uns minuts de l’intercanvi d’impressions entre els membres de l’Executiu", explica el comunicat.

"El Govern de la Generalitat vol deixar clar que en cap cas s’ha desautoritzat al conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, per l’acord al qual va arribar amb Maria Teresa Fernández De la Vega el passat 17 d’agost. Es tracta d’un pacte fet per Joan Saura en qualitat de president d’ICV. Per tant, s’emmarca en l’estratègia d’un partit polític i en la lògica dinàmica parlamentària estatal, en la qual el Govern no pot entrar ni a autoritzar ni a desautoritzar", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Homer Simpson, Philadelphia, 28/08/2008 - 12:34

En Saura abans era ecosocialista. Ara els diners li han ennubolat la vista i li han fet canviar de parer. Abans els rics eren empresaris, ara els rics són polítics. Quina vergonya, som i serem una república bananera.

#6 Kropotkin, Vic, 28/08/2008 - 11:09

El trabajar en un entorno Feng Shui le ayudará a superar la soledad. Podrá meditar y encontrarse a si mismo...

#5 Ernest, Tarragona, 28/08/2008 - 11:00

I el que em pregunto jo...quan petara aquest engany? Cadascú va per la seva banda...

#4 Marc, Gironella, 28/08/2008 - 02:02

Saura, podies caure més baix? Si us plau, quan deixareu de trair Catalunya i fer pila entre tots? Al cap i a la fi són els nostres interessos: les nostres escoles, els nostres hospitals i la nostra economia.

#3 lidia, lleida, 28/08/2008 - 00:54

D'aqui a 4 dies aquest nefast politic que es ven per un plat de llenties haura seguit el cami de tants que s'han forrat en aquest mon i ja han desaparegut com el Jaume Matas. Te tant d'ecologista i d'esquerra com jo de d'encantadora de serps