Publicitat
Política · 30 de Gener de 2010. 21:10h.

Saura va buscar la foto

El conseller es va costar a un nen jueu perquè "me han dicho que te diga que eres muy guapo"

Saura va buscar la foto

Saura dóna la mà a un nen jueu, a l'acte de la `plaça del Rei de Barcelona. (Foto: Eva Guillamet)

El conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, va fer un gest de cara a la galeria per fer les paus amb al comunitat jueva en l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional de l'Holocaust, que es va celebrat a la plaça del Rei de Barcelona.

Tal i com es veu en la imatge difosa pel Departament d'Interior, Saura va donar la mà a un nen jueu. Però segons ha pogut saber e-notícies de fonts que van estar presents en el moment de la salutació i en la conversa posterior, Joan Saura es va apropar al nen i li va dir "me han dicho que te diga que eres muy guapo".

Segons les mateixes fonts, el conseller ja havia passat una vegada pel lloc on es trobava el nen sense dirigir-li cap gest de complicitat. Saura va haver de fer marxa enrere per saludar-lo. Però aquest gest no va sortir del propi conseller si no que li van recomanar que la fés.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 33, Tiana, 31/01/2010 - 22:43

Saura, ets molt fals i un caragirat!!!

#6 Ramon, girona, 31/01/2010 - 12:41

Apa Saura. Retirat d'una vegada. Ja tens prou caler per viure be la resta de la teva vida. Deixa ja d'emprenyar.

#5 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 31/01/2010 - 11:12

Quines ganes de buscar les pessigolles. És normal que els polítics mostrin la cara humana quan poden. Això no és ni hipocresia ni populisme. Una altra cosa és que els de ICV estan adonant-se que l'han cagat amb el seu anti-israelisme irreflexiu.

#4 La Pantoja de Vic, Barcelona, 31/01/2010 - 11:00

Aquests eco-cara-dures te que dimitir - viu a un àtic a gracia- porta roba de marca i va a metges privats -per tenir un lloc a lo política son capaços de mentir (Cas incendi) - ara Foto - la gestió del radars - la gestió del mossos de esquadra.
FORA JA

#3 Antoni, Mahón con H, 31/01/2010 - 10:36

Sr. Saura ha esto se le llama "HIPOCRESIA".No tenéis morro ni nada los comunistas.