Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2008. 11:36h.

Saura va pactar amb De la Vega

Es van reunir diumenge passat en un hotel de Vilanova i la Geltrú

Saura va pactar amb De la Vega

Joan Saura, al Parlament, en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, es va reunir amb el conseller Joan Saura diumenge al matí en un hotel de Vilanova i la Geltrú per evitar la compareixença de Zapatero, segons revela l'Avui, que també apunta que el pacte final es va tancar per telèfon amb Joan Herrera. De la Vega que estiuejava a l'esmentada localitat del Garraf, va trucar al conseller d’Interior per citar-lo diumenge a les dotze del migdia. La reunió va servir per posar les condicions per al pacte. De la Vega no volia la compareixença de Zapatero i va proposar Solbes com a substitut, mentre que Saura va voler fixar una nova data límit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ben, Reus, 21/08/2008 - 08:59

Un altre pallasso que vol imitar les "gestes" del Mas. Que no veieu que sempre ens foten? Dedica't a muntar festes multiculti i deixa'ns en pau!

#15 lidia, lleida, 21/08/2008 - 08:57

aquests d'ICV com saben que els queden 4 dies per xuclar ja no els importa res fer el ridícol i baixar-se els pantalons ni que sigui fos amb la Falange. Tot per que no decaigui l'alt nivell de vida d'aquests eco-pijo-progres de pacotilla.

#14 Ian Llorens, USA, 21/08/2008 - 03:59

Com cada any, un polític botifler. Aquest any, el guardó de botifler de l'any va per a en Saura. Recordem que l'any passat, el premi el va obtenir en Mas amb la foto de l'Estatut aigualit.
N'estic fart. Jo em faig extremeny i que m'adopti en Suñé

#13 JOAN, mataro, 20/08/2008 - 22:04

Quina vergonya pels pocs catalans que quedem i quan dic catalans vull dir catalans no catalans de plastik ,que ens representin aquesta NUL'LITAT de politics que nomes lluiten per mantenir el sou. ,Que el desti els hi pagui en llagrimes

#12 Meliq Salau, Reus, 20/08/2008 - 18:31

Acaba de passar a la història Volia emular els fets de la nit del 21-G del 2006 a la Moncloa entre Pinotxo Zapatero i l'Artur Mas estripant l'Estatut del Parlament
També en Saura ho ha fet amb nocturnitat, a Vilanova i amb la plenipotenciària de Pinotxo