Publicitat
Política · 8 de Març de 2010. 16:11h.

Saura va rebutjar la dimissió d'Olga Lanau

La directora general de Prevenció i Extinció d'Incendi critica "la manipulació" dels mitjans

La directora general de Prevenció i Extinció d'Incendi, Olga Lanau,ha dit que va presentar la dimissió al conseller d'Interior, Joan Saura, però que no li va acceptar. Lanau ha afirmat que continua al càrrec per defensar els bombers i ha negat que hi hagués hagut relaxació i negligència.

Però Lanau ha criticat els mitjans de comunicació pel seu treball amb l'incendi d'Horta. Durant la seva compareixença en la comissió d'investigació, ha manifestat que "em vaig queixar i em continuo queixant de la manipulació, de la informació no contrastada i de les veritats a mitges".

Sobre la roda de premsa que va fer al costat del subdirector general Operatiu dels Bombers de la Generalitat, Joan Rovira, per demanar "rigor, objectivitat i respecte" en el tractament i l’anàlisi de tot allò que s’explica de la investigació sobre l’incendi d’Horta de Sant Joan, ha apuntat que "no vaig fer una roda de premsa per qüestionar el dreta informar dels mitjans de comunicació". "Vaig fer una roda de premsa per demanar que es deixés de fer un judici paral·lel", ha dit.

En aquest sentit, ha afegit que "sí que em vaig queixar amargament del que feien alguns mitjans de comunicació" i ha afegit que "he de dir que en aquell moments no havia vist el més greu".

Per últim, Lanau ha expressat que "no m'agrada sortir als mitjans". "Sempre que he aparegut a un mitjà de comunicació ha estat per defensar el cos de bombers", ha explicat.

Olga Lanau, durant la compareixença
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 raspa, bcn, 09/03/2010 - 17:47

La lanau i els seus "palmeros amb uniforme" que pleguin. Els bombers que donem la cara n'estem farts !!

#2 Marc, Pallars Sobirà, 08/03/2010 - 17:03

Ànims Olga, que el patiment ja acaba i aviat et quedaràs sense la poltrona i podràs anar a fer el que sempre has fet, el ridicul més espantós. Tinc vergonya aliena teva. Plega per dignitat, plega tu i els del teu partit de comunistes tronats. Feu pena.

#1 Lidia obiols Serra, martorell, 08/03/2010 - 16:38

Per defensar què, dius?, el que vas sortir a defensar és la teva cadira i la del teu cap, en Saura, que sort té els dies comptats, però les 5 vides dels bombers morts i les ferides i secueles del que fa 6 mai més es recuperaran.VERGONYÓS.