Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 20:47h.

Saura va trobar "brutal" la carrega policial del 1999

Va demanar dimissions, una comissió d'investigació i la compareixença del ministre

L'actual conseller d'Interior, Joan Saura, aleshores diputat al Parlament, va qualificar la càrrega de la Policia Nacional a la Universitat Autònoma de Barcelona  -arran d'una visita del llavors president del Govern espanyol, José María Aznar,- de "desproporcionada i brutal" i, en la seva opinió, demostrava "el tarannà repressiu del PP i la incompetència de la delegada". Saura va demanar també la dimissió de la delegada del Govern, Julia García-Valdecasas -traspassada recentment-, la creació d’una comissió d’investigació al Parlament i la compareixença del ministre de l’Interior, Jaime Mayor Oreja.

El vicepresident d'Iniciativa, Jordi Guillot, en una roda de premsa al PSC després de la reunió de ambdós partits, ha afirmat a pregunta d'e-notícies que "recordo exactament la càrrega, el que va dir en Joan Saura i el que va contestar la senyora García Valdecasas". Guillot ha destacat que, en aquesta ocasió, "per primer cop un conseller d'Interior diu que investigaran internament el que ha passat" i que "això la senyora Valdecasas no ho va dir mai".

Saura, amb Joan Delort, al Parlament
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/03/2009 - 12:04

Los grises y la Policia Nacional en sus cargas
en Madrid y Barcelona parecían hermanitas de la caridad comparados con los energúmenos que se ensañaron estos dias con estudiantes y lo que se terciara en Barcelona.
Investigación, sanciones y dimisiones.

#1 Johan, Sants, 20/03/2009 - 22:24

i ara k us creieu k demanara?mes pasta i punt..feia temps kno trobava 1persona amb tan poc sentit comú,a part del montilla (k no te ni el BUP)..tanta politica social i tothom rep,fins i tot nens..akell mosso poseido buscant gent per cascar es lamentable.