Política · 29 de Juliol de 2009. 10:40h.

Saura vol tornar a ser conseller d'Interior

Augura que Artur Mas "serà devorat" en les properes eleccions

Saura vol tornar a ser conseller d'Interior

Joan Saura, amb Montilla, quan va ser nomenat cap d'Interior

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha recordat, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, que "l'única cosa que vaig dir en el Consell Nacional és que no volia ser candidat i que no renunciava a res més. Per tant, anar en les llistes, ser president fins al 2012, tot això ho contemplo en el meu escenari polític". "No descarto en absolut continuar sent conseller. Si em pregunta si podria ser conseller de l'Interior també diria que si", ha anunciat.

El conseller també ha estat entrevistat a El món a RAC 1,  on ha assegurat que "no em sento devorat. Qui s’ha de sentir devorat és el senyor Mas, que porta dues eleccions sense poder fer govern. En tot cas, ell serà devorat perquè no guanyarà tampoc les properes eleccions".

D'altra banda, ha apuntat que "la potestat dels canvis de govern la té el president, que ja ha deixat clar que no ho farà. I, també, no hi ha cap conselleria que presenti dificultats especials i crec que no s’ha de fer."

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 mosso discapacitado, Barcelona, 30/07/2009 - 20:19

Esto es lo que opinan de usted personas discapacitadas del propio cuerpo de policia que usted dirige, usted que dice que es de izquierdas, lea: http://ailmed.wordpress.com/

#15 mosso discapacitado, Barcelona, 30/07/2009 - 20:11

Dimita por decencia sr Saura, es insufrible la marginación y la discriminación que sufren los mossos discapacitados por sus decretos chapuzeros, sus desplantes y su desprecio al abandonarlos en sus casas.

#14 pinkpanter, bcn, 29/07/2009 - 22:21

I tant, s'ho mereix, conseller vitalici...i en Carod tambe, en Puigcercos i en Herrera seran caps de llista...aixi semblara que hi ha renovacio i que el tercer-trist-tri-partit tingui una cara mes amable. Putin, Hugo Chavez...i ara els de casa nostra!!!

#13 Rupert Bestor, Parets, 29/07/2009 - 19:41

Espero que sea una broma y que en las próximas elecciones al ir a votar nos acordemos de lo que han hecho los Sres. Saura y Baltasar (ICV). Es increíble que ICV con los votos que sacó este gobernando. Tomemos nota, los Sres. Saura y Baltasar cuanto más le

#12 joan, barcelona, 29/07/2009 - 16:48

el fracasat es ell ,un que fa dos dies era comunista i parlava de socialisme popular )comunisme sovietic total) i ara que ningu es creu ja allo te que anar defensan l anec cool verd ,que ni sap el qu´ es.