Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2017. 22:19h.

SCC contraprograma la manifestació de Brussel·les

L'entitat unionista presenta el tercer informe sobre dèficits de qualitat democràtica a Catalunya dos dies abans de la marxa independentista

SCC contraprograma la manifestació de Brussel·les

Societat Civil Catalana (SCC) ha presentat aquest dimarts al Parlament Europeu el tercer informe sobre dèficits de qualitat democràtica a Catalunya, elaborat per l'Observatori de Qualitat Democràtica d'aquesta entitat. L'acte s'ha fet dos dies abans de la marxa independentista organitzada per entitats sobiranistes que recorrerà els carrers de Brussel·les.

El document que ha presentat SCC se centra en els esdeveniments esdevinguts a Catalunya durant els passats mesos de setembre i octubre i aborda la vulneració de diversos drets fonamentals, com la llibertat ideològica, participació política, seguretat jurídica o dret a l'educació, en el període que transcorre entre l'aprovació de les denominades lleis de desconnexió i l'aplicació de l'article 155. L'informe s'estructura en quatre àmbits: Parlament, Govern autonòmic, al carrer i als centres d'ensenyament.

Una de les persones que han intervingut en la presentació ha estat José Domingo, que ha defensat la necessitat de comptar amb administracions públiques neutrals, amb mitjans públics que reflecteixin la diversitat de la societat catalana i d'obrir un debat serè sobre el model educatiu, que "no pot excloure la llengua de més de la meitat dels catalans i ha de deixar d'orientar els seus continguts amb criteris nacionalistes". La vocal de l'entitat, Núria Plaza, ha denunciat que es col·loqués a l'escola en el focus del referèndum il·legal de l'1 d'octubre.

En l'acte, també han intervingut Isabel Fernández Alonso i l'expresident de SCC, Rafael Arenas. L'esdeveniment també ha comptat amb la participació dels eurodiputats Teresa Giménez Barbat, Maite Pagazaurtundua i Esteban González Pons.

11 Comentaris

Publicitat
#7 Telamarinera , Vikanova, 06/12/2017 - 18:52

Las auditorías externas son siempre recomendables cuando las partes están encalladas. Distinto, de la mediación.
Encargar a una auditoría de prestigio, o una UTE de auditorias la calidad de la demicracia en Cataluña, es para mi muy conveniente.
Es imposible, hoy convencer a las partes actoras. De uno u otro signo.

#6 Rodejet, Barcelona, 06/12/2017 - 10:43

Les organitzacions al servei del Régimen, com ara SCC, quants diners rep de l'estat, via fons reservats, com el GAL ?.

#6.1 Pruebas, Barcelona, 06/12/2017 - 11:09

Rodejet, lo tuyo es saber más que nadie, ¿tienes pruebas de lo que afirmas? Pues a un juzgado y si eso no te apetece acude al ARA, ElNacional, NacioDigital o TV3, gustosos publicarán lo que dices, pero aportando las pruebas. Pero como no tienes pruebas, ya sabes ¡¡¡¡a cascarla¡¡¡¡

#6.2 Rodejet, Barcelona, 06/12/2017 - 11:49

Les proves són simplement saber quants militants són, el que paguen,quan costen els seus actes i el seu cost. Llavors veuràs què fàcil és arribar a la conclusió.
Per altra banda, dius anar als Tribunals del Régimen, a què ?, a què neguin l'evidència ?, justícia espanyola és un oxímoron.

#6.3 Pruebas, Barcelona, 06/12/2017 - 18:36

Rodejet, no has respondido, como siempre no tienes argumentos, es decir pruebas. Acude a los medios indepen que recogerán gustosos tus acusaciones si tienes pruebas. ¡¡a cascarla¡¡¡

#5 Ram, Terrassa , 06/12/2017 - 10:02

A los golpistas independentistas hay que quitarles el careto en todas partes, hacerlo en Europa y en los medios internacionales es lo que más les duele...enhorabuena a SCC!!!

#4 Ramon, Terrassa, 06/12/2017 - 07:13

Perfecte.
Està molt bé que se li vegi el llautó al ramat golpista.
Enhorabona!

#4.1 Rodejet, Barcelona, 06/12/2017 - 11:51

Als colpistes cada divendres els pots escoltar a la Moncloa, amb el portacoz Mendez del Higo al capdavant

#3 Jordi BR, L'H, 06/12/2017 - 00:29

Per quan una auditoria d'aquesta asociación de 50 socis i 1m d'euros d'ingressos. Una mafia més subvencionada per aquest estat decrèpìt