Publicitat
Política · 17 de Gener de 2018. 20:15h.

SCC creu que el procés torna a començar

L’entitat assegura que investir Puigdemont és “continuar desafiant l'Estat de Dret”

SCC creu que el procés torna a començar

Moment en què Roger Torrent ha estat escollit president del Parlamet

Societat Civil Catalana ha assegurat que l’acord de Junts per Catalunya i ERC per investir Carles Puigdemont és “una mostra clara de la seva intenció de continuar desafiant l’Estat de Dret”. L’entitat ha considerat que la unilateralitat generarà “més fractura social i més inestabilitat econòmica”.

SCC ha qualificat de “burla” i “irresponsabilitat” proposar Puigdemont perquè torni a ser president de la Generalitat, ja que “únicament ha destacat per fomentar la divisió i l'enfrontament”. L’organització, en canvi, ha demanat recuperar el “seny” i “obrir una nova etapa” per “crear escenaris de convivència i concòrdia entre tots els catalans”.

Societat Civil Catalana ha avisat que “convocarà noves mobilitzacions per reclamar respecte a la Constitució i a l'Estatut”, en cas que el futur Govern incompleixi la legalitat. L’associació afirma que “no admetrà que no es respectin les regles del sistema democràtic”.

Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#3 The matraca goes on, Chez Titole, 18/01/2018 - 16:55

és més clar que l'aigua, aixó no s'acabarà mai. D'una banda els que saben que sense procès no hi ha càrrecs per a ells, d'altra banda el folc de borregos ensinistrats, la "muchachada" de cabells blancs, els funcionaris adictes, els mestres i professors que vigilen els que no son de la ceba. no hi ha solució.

#2 Protágoras, bcn.España, 18/01/2018 - 10:15

Hasta hace poco el nacionalismo se refería de forma despectiva e irónica a "la mayoría silenciosa". Pero la omertá impuesta a fuerza de insulto y acoso a los disidentes se terminó, y eso resultará letal para el nacionalismo. Los "silenciados" han salido a la calle. La otra Cataluña ha tomado la palabra y ya no nos volverán a silenciar.

#1 Rodejet, Barcelona, 17/01/2018 - 20:53

El procés de SCC contra la democràcia no ha començat ara, ja és des dels seus inicis. Recolzat per militants de Falnge, PxC o Democracia Nacional, SCC ha agrupat, supremacistes espanyols, racistes i defensors del franquisme, tot un èxit .
I SCC viu un procés de degradació cada cop més evident, el seu intent és degradar la democràcia

#1.1 Sr Pepito , Lerida , 17/01/2018 - 23:00

Rodanjeta:te hago la misma butifarra que os hacia ayer el genio Boadella.

#1.2 Alejandro, Barcelona, 18/01/2018 - 08:39

Rodejet. Nadie se parece más a Franco que los del procés y su rebaño. Franco se saltó todas las leyes de una república democrática para implantar una dictadura, y vosotros os saltasteis todas las leyes democráticas del Estado de Derecho para imponer una república bananera con gobernantes corruptos.

#1.3 Rodejet, Barcelona, 18/01/2018 - 09:43

Sí Pepito, cap persona sensata discuteix que si el farsant d'en Boadella hagués estat subvencionat per Jordi Pujol a l'inici dels anys 80, en Boadella hagués estat més pujolista que en Pujol.
Fixa't la seva coherència que algú que es considera d'esquerres era el bufó de cort d'una ultraliberal com Esperanza Aguirre

#1.4 Virolet, can Ràbia, 18/01/2018 - 16:58

Te pebrots que esmentin la democràcia continuament aquells que se la passen diariament pel folre de l'entrecuix. Increïble!, els que consideren provocacions el fet de penjar una bandera no estelada, aquells que amenacen els que no pensen com ells. Per llogar-hi cadires!

#1.5 Data de caducitat, Bcn, 18/01/2018 - 17:00

No jogueu amb l'intent de fer president el pallasso belga, si persistiu en aquesta dèria, el parlament del barbut de Sarría durarà quinze dies.

#1.6 George, Alt Camp, 18/01/2018 - 17:09

Tu , como siempre , eres inacapaz d salir de tu inmoralidad ( happy there, man ?): solo hay q ver tus comentarios ( o los d tus anteriores alter egos ) o los d compis tuyos con una mente tan "compleja" como el tal Purria o los de Ona de Valls, para ver de qué lado cae el supremacismo. Y por mucho q intentéis tergiversar y manipular, no cuela

#1.7 Rodejet, Barcelona, 18/01/2018 - 20:28

George, et responc, " por mucho q intentéis tergiversar y manipular, no cuela ".
Sou supremacisme en estat pur, des dels anys 90 quan el nét d'esclavista Vidal-Quadras, o als anys 80 Jiménez-Losantos es dedicava a intentar vexar als catalanistes, sou un moviment supremacista, fill de les idees de Giménez-Caballero, Pemán o Redondo.

#1.8 George, Alt Camp, 19/01/2018 - 00:28

Rodejet: no te enteras, Contreras. Queremos un país en el q todos seamos iguales y nos sintamos como nos de la gana. Y no busques la caricatura d Losantos etc, pq no es verdad. Y hoy en día el fascismo, el supremacismo y el etnicismo sois vosotros , la Legha, los parafascistas flamencos, Farage etc: everybody knows , man

#1.9 M.Pilar, Barcelona, 19/01/2018 - 18:58

Tu i la teva ignorància supina si que degradeu la democràcia.