Publicitat
Política · 22 de Març de 2017. 20:27h.

SCC demana la dimissió de Romeva per tractar-los de “falangistes”

“Prou d’estigmatitzar els dissidents”

SCC demana la dimissió de Romeva per tractar-los de “falangistes”

David Pérez, Francesc de Carreras i José Domingo, entre d'altres, durant la manifestació de SCC

Societat Civil Catalana ha exigit aquest dimecres la dimissió del conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, per titllar-los de “falangistes” durant la sessió de control al Govern. “Exigim la dimissió de Romeva per insultar als manifestants del passat diumenge convocats per SCC”, ha manifestat l’entitat al seu compte de twitter. Societat Civil Catalana també ha demanat “prou d’estigmatitzar els dissidents”.

L’organització ‘unionista’ ha respost d’aquesta manera el conseller d’Afers Exteriors, després que acusés Ciutadans de sentir-se “molt mès còmode envoltat de falangistes que eren tots aquells que hi havia a la manifestació del diumenge”, en referència a l’acte que SCC va convocar sota el lema ‘Aturem el cop’. Societat Civil Catalana, a més, ha penjat una foto de la reunió que Romeva va mantenir amb membres del Partit Finlandès i el text: “Romeva es permet dir-nos ‘falangistes’ mentre ell es reuneix amigablement amb l’extrema dreta finlandesa”.

Per la seva banda, el portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament, Fernando de Páramo, ha qualificat de “falta de respecte” a la cambra catalana les paraules del conseller. “No permetré que ens diguin falangistes en un Parlament democràtic. No permetré que s’insulti altres persones que hi eren a la manifestació”, ha assegurat.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, també ha intervingut per sortir en defensa de Romeva. “No li ha dit. No li ha dit. No li ha dit. Li ha dit envoltat”, ha respost Forcadell al representant de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 DARDO121, BARCELONA, 23/03/2017 - 21:32

Mejor es ser un falangista español que un hijoputa nazi/sivietico separrata.

Pero de lejos.

Yo que estuve en la manifestacion, que os puso de los nervios, te agradezco el piropo, gilipollas

#26 Eduardo González Palomar, Manlleu, 23/03/2017 - 18:41

Conviene no pasar por alto que los clichés adquiridos por muchos independentistas de Cataluña sobre qué es fascismo hacen más necesario que nunca tener presente la siguiente perogrullada: el fascismo independentista también es fascismo.

#25 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 23/03/2017 - 10:48

“A ulls internacionals, una consulta il•legal a Catalunya aturada per la força de l'estat, legítima i democràtica, amb les fotos corresponents, seria un desastre per a la imatge internacional d'Espanya"

Alejo Vidal-Quadras, exvicepresident del Parlament Europeu (30-1-2014)

#24 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 23/03/2017 - 10:41

"A Madrid no en saben res, de Catalunya. I no fan cap esforç per saber-ne. Ningú no ha llegit res en català... Espanya es divideix entre monolingües i bilingües"

Ian Gibson, hispanista irlandès

#24.1 DARDO121, BARCELONA, 23/03/2017 - 21:33

Ya saben lo que le pagan los separratas al tal Gibson, bastante mal historiador, por decir estas gilipolleces?
Porque este si no cobra no ladra

#23 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 23/03/2017 - 10:32

Aquests fatxes, essencialistes, quan parlen de la unitat d'Espanya, consideren que aquesta unitat és sagrada. Ja no ho diuen, perquè queda malament, però ho pensen. Creuen que Espanya té un origen diví."

Ian Gibson, hispanista irlandès

#23.1 DARDO121, BARCELONA, 23/03/2017 - 21:35

Mira tarado,

Si los putos nazi/sovieticos separratas, los terroristas, los delincuentes, la gentuza, teneis tanto miedo a los fachas, es que ser facha tiene que ser necesariamente bueno.