Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2020. 17:58h.

SCC denuncia un candidat d'ERC als Mossos

Per "insults, amenaces de mort i intent d'agressió"

SCC denuncia un candidat d'ERC als Mossos

Societat Civil Catalana ha presentat una denuncia davant els Mossos d’Esquadra contra “dues persones de l’òrbita d’ERC” que haurien amenaçat un militant seu a Lleida. Aquest militant hauria fet fotografies d’un local públic dependent de la Generalitat on hi havia “propaganda independentista”.

L’entitat unionista assegura que aquesta persona va rebre “insults, amenaces de mort i intent d’agressió” per part d’aquestes persones, una de les quals va formar part de les llistes d’ERC a les darreres eleccions municipals. SCC explica que van contactar amb ERC perquè cridessin l’atenció d’aquestes persones però el partit s’hi va negar.

En la denuncia presentada, SCC afirma que el seu militant, que en cap moment es va identificar com a tal “ni coneixia als denunciants”, va rebre insults com ara “desgraciat” o “fill de puta” quan el van veure fer les fotografies.

També amenaces com “marxa d’aquí si no vols que et mati”, “et matarem, desgraciat” o “vaig a dintre a buscar un pal” amb intenció de colpejar-lo. El denunciant diu que atès el caire dels esdeveniments va decidir marxar al cotxe però el van seguir.

En aquest punt assegura que li van “intentar prendre el mòbil per esborrar-li les fotografies” que havia fet però finalment va aconseguir entrar en el seu vehicle. Afirma, però, que els denunciats van començar a donar “puntades de peu a la porta del copilot”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Mireia, Barcelona, 30/10/2020 - 19:10

Han presentat la denuncia en el lloc equivocat, doncs a hores d'ara tothom sap que la veritable protecció personal nomes està garantida per la GCivil i la PNal que demostren la seva professionalitat. Recordem que el propi Rius quan va personar-se a la Meridiana va demanar protecció a aquells i es van posar de perfil, malgrat el perill evident.

#2 TOT NO S'HI VAL, Barcelona, 30/10/2020 - 18:51

"Quien siembra vientos, cosecha TEMPESTADES"

Tots aquets que aplaudeixen el ESPANYA ENS ROBA .... i d'altres pitjor
son MISSATJES QUE CREAN UN ESTAT D'OPINIO A LA SOCIETAT

RES NO ES PER CASUALITAT
"allo que sembres, sempre es el que RECULLIRAS ¡¡¡¡¡

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 30/10/2020 - 18:36

No se puede esperar otra cosa de los de ERC, al fin y al cabo montan homenajes a los asesinos Badía

#1.1 pepe, andorra, 30/10/2020 - 20:43

y van a ver a asesinos a la carcel, como de Juana chaos o votan el totalitario toque de queda con seis meses para q el gobierno pardo del mentiroso pueda gobernar a base de decretos, en el mejor estilo alemán de los años 30. Os recuerdo q la republica de Weimar estaba en vigor teoricamente al menos hasta 1937. Y luego direis q no sabeis nada....

#1.2 recordad el 6 y 7 de septiembr, Barcelona is not Catalonia, 31/10/2020 - 12:14

efectivamente, pepe, lo que está ocurriendo con los derechos civiles no sólo aquí sino en toda Europa es muuuy peligroso; es muy curioso que aquí en lugar de dedicar los esfuerzos a perseguir y castigar severamente a los que no cumplen las normas básicas de salud se dediquen a amenazar y perseguir con saña a los ciudadanos que las cumplen