Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2018. 19:03h.

SCC denuncia una agressió al seu secretari d'agrupació a Lleida

L'entitat assegura que l'agressor va “donar-li una bufetada amb la mà oberta a la cara”

SCC denuncia una agressió al seu secretari d'agrupació a Lleida

José Rusiñol, president de SCC, a l'esquerra de la imatge

Societat Civil Catalana ha denunciat una agressió al seu secretari de l'agrupació territorial a Lleida, Oriol Casanovas, aquest dijous a les 12.30 hores mentre repartia al carrer Major uns pamflets publicitaris d'un restaurant de la ciutat. “Es tracta d'una manera d'actuar pròpia de règims totalitaris en els quals no es tolera la llibertat de pensament”, denuncia l'entitat en un comunicat.

L'entitat afirma que “l'agressor li ha agafat pel coll” i “li ha agredit físicament donant-li una bufetada amb la mà oberta a la cara”. Posteriorment, segons SCC, l'home ha amenaçat el secretari d'agrupació territorial de Lleida dient-li que “vagi amb compte perquè hi ha més gent que sap qui és i el que fa”. Casanovas sol·licitarà als Mossos d'Esquadra les imatges dels fets que han quedat enregistrats en dues càmeres públiques de la zona.

Societat Civil Catalana condemna els fets i considera que és conseqüència “del clima de tensió i fractura” que hi ha entre els catalans. El fet que els governs secessionistes catalans no representin al conjunt de la ciutadania i realitzin accions l'objectiu de les quals és imposar la seva forma de pensar, eleva considerablement les probabilitats que es donin situacions com la que ha patit el secretari de l'entitat a Lleida”, conclou.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#9 ElBarselono, TABARNIA INMORTAL, 10/08/2018 - 09:50

Esperando sentado las noticies de TV3, de Vilaweb, los tuits de JordiBorras y demas lacayos subvencionats denunciando la violencia y las agresiones y calificando estos actos de #AlertaUltra Seguiran diciendo q esto es mentira y que nunca ha sucedido y q lo de q Cat esta rota es un invent de Arimadas

#8 Tetecohete, Barcelona, 09/08/2018 - 21:52

Para cuando la guerra civil catalana porque tengo ganas de empuñar un arma y acabar con todos estos indeseables

#8.1 purria de tabarnia, bcn, 09/08/2018 - 22:15

Ese torrente ,bocachancla¡¡¡ jajjajajaja

#8.3 ElBarselono, Tabarnia, 10/08/2018 - 09:55

Puedes argumentar tu respuesta?

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/08/2018 - 21:34

Uy! Si la cosa depende de que los Mossos aporten oruebas, ya puede esperar sentado

#6 Chris, Lleida, 09/08/2018 - 21:12

Agraeixo que existeixi la SCC com a contrapunt del separatisme. Anem curts d'associacions socials i culturals catalanes que plantin cara amb efectivitat als monstres propagandistes de l'ANC/Òmnium, Godó/Roures/Soros/Bannon/Putin, "influencers", govern/institucions públiques, escoles/espais educatius, etcétera.

#5 Neus V., Barcelona, 09/08/2018 - 20:42

Tot això es consequencia del terrible mal que han arribat a provocar els sediciosos en aquest pais, tota la banda del pastisser-boig que amb la seva irresponsabilitati fanatisme s'han carregat la pau social, la confiança en el mon economic fugint centenars d'empreses. Nomès queda l'alternativa d'acció-reacció mal que ens pesi.