Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2015. 09:51h.

SCC diu que “no hi ha una majoria independentista”

El president de l’entitat ‘unionista’ afirma que “cal defensar que som catalans i espanyols"

SCC diu que “no hi ha una majoria independentista”

Una imatge de l'acte de SCC a la Catalunya Central (Foto: SCC)

El president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, ha afirmat que "aquest últim any s'ha demostrat que no hi ha una majoria independentista, i que la majoria dels catalans ni la vol, ni la van votar".

Bosch ho ha dit durant un acte a Manresa, acompanyat dels responsables de l'agrupació de la Catalunya Central de SCC per presentar en públic aquesta associació.

Durant la seva intervenció ha apuntat que l'any 2015 serà un any decisiu pel nombre d'eleccions, afegint que també ho serà a Manresa, Berga o Vic. "És un lloc difícil i complicat, però amb tranquil·litat i contundència cal defensar que som catalans i espanyols, però sobretot: ciutadans", ha subratllat.

Per la seva banda, la vicepresidenta tercera de l’entitat ‘unionista’, Susana Beltrán, ha manifestat que "una manera de treure arguments als secessionistes és que el proper 24 de maig la gent vagi a votar als partits que no defensen la secessió i sí parlin dels problemes que afecten els ciutadans".

El secretari de la Junta Directiva, José Domingo, s'ha mostrat confiat que "triomfarem" gràcies a la gent de la Catalunya Central, tot i que ha assegurat que no es donen les condicions democràtiques per votar en permetre banderes estelades en els espais públics municipals.

Finalment, el vocal de l'agrupació local de SCC, Xavier Capelles, ha defensat que els militants de l'entitat a la Catalunya Central són "catalans que se senten espanyols", són de "diferents partits", assenyalant que ell és de CDC, "però estem per seguir vivint junts", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#19 MARC, Girona, 26/04/2015 - 22:08

Que no veieu que estem marxant??? En un parell anys el procés s´haurà acabat.

#18 Kropotkin, Vic, 26/04/2015 - 20:03

Claro que no! Por eso a nuestro presidente, el franquista JRBosch, la sola idea de autorizar un referéndum le provoca cagarrinas durante varios dias seguidos...jua, jua...mejor hundidos!

#17 Carlos Gomez, Bcn, 26/04/2015 - 19:38

Que no , home que no.
Que els contin be i si no saben fer.ho que demanin ajut al senyor Quico.
I si no al Mas-Colell, que en coses de numeros es fantastic.
Amb un cop d´ull l´home es capaç de posar firmes qualsevol presupost que se li posi per devant. per molt malcarat que sigui.
Anim.

#16 LLUC, MARXEM JA, 26/04/2015 - 18:58

Doncs cap problema. Si Convergència més ERC més CUP no fan majoria independentista al Parlament i la majoria d'Ajuntaments cauen en mans del PPC, PSC, C's i Podemos ... Catalunya estarà salvada de l'epidèmia. Si això no passa, tindreu un problema molt gran. Ja podeu resar

#15 BEJOTA, bcn, 26/04/2015 - 16:35

Evidentment que no. Per això al Parlament els nacionalistes espanyols som un clara minoria, i per això als carrers som una minoria patètica i ridícula. Vet-ho aquí.